Vještica, visoka svećenica, šamanka, boginja

Vještica, visoka svećenica, šamanka, boginja… koja je razlika među njima? Ima li je?

Što je to što ih spaja i/ili razdvaja?

I zašto su ove energije sada toliko aktualne?

I kakve to ima veze s tobom?

Ako te zanima, pridruži mi se na ovom transformativnom predavanju i meditaciji u kojoj ćemo se spojiti s jednim od ovih moćnih ženskih arhetipova. S jednim od uspavanih i duboko potisnutih dijelova tebe. Onog koji je sada spreman, ako je spreman.

Meditacija je ujedno i aktivacija onog aspekta tebe koji sada vrišti da ga vidiš, osjetiš, prepoznaš i s vremenom utjeloviš u sebi.

Uz prvotnu znatiželju, možeš očekivati manji ili veći otpor (uma), ali i veliko širenje svijesti, nove spoznaje, znanja i uvide koji će te snažno pogurati na daljnji osobni rast i promjene.

Broj mjesta je ograničen, stoga prijavi se na vrijeme. Ponesi svoju omiljenu podlogu za sjedenje (malo deblji jastuk za meditaciju ili udobnu prostirku).

****

Mjesto: Ayni Rituals holistički studio, XII A Podbrežje 4 (Kajzerica)

Vrijeme: 31.08.2019. (subota), 18:00 – 19:30

Energetska razmjena: 200 kn

Prijave: dea@kreativnicentardea.hr, 099 4844 306

****

Predavanje i aktivaciju vodi Afrodita Mikić Marković, strastvena terapeutkinja za dušu. Posvećena je globalnom procesu buđenja i transformacije svijesti, a ponajviše osnaživanju žene i povezivanju s njenom izvornom moći. Majstorica je i učiteljica Usui Reikija i Lightarian™ Reikija, voditeljica programa Lightarian Instituta za globalnu transformaciju svijesti, ThetaHealing® praktičarka i intuitivni medij.

Uživam u ovome i veselim se!

Zagrljaj,

Dea

, ,
Previous Post
Prisvoji sve što osuđuješ
Next Post
Gdje je nestalo Tebe?
Menu