Ne mogu vam napisati ništa konkretno, opipljivo, znanstveno dokazano o pojmu kojeg mi je Marija Magdalena prišapnula tijekom lipanjskih Fly High tretmana. Sestrinstvo ruže. Nije to ni pojam, već zapis koji se tada aktivirao u meni. Zapis čije se značenje polako spušta u moju svijest.

Ono što za sada znam je ono što duboko u sebi osjećam, a to se ne da opisati riječima. Kada bi se i pokušalo, izgubilo bi svoje izvorno značenje, svoju izvornu vibraciju. A sve je vibracija. Sve je energija.

Dajem vam ovu moju ružu koju sam si kupila za jedan blagoslov maternice prošle godine. Crvenu ružu kao simbol ženstvenosti i ženske seksualnosti. Crvenu ružu kao simbol ženske snage ~ nježne snage.

Vibracija crvene ruže vodit će nas dalje u grupnim Fly High tretmanima. To sigurno znam.

Podsjećat će nas da dublje uronimo u sebe i otkrijemo gdje sve izdajemo svoju izvornu žensku moć; gdje ju sve blokiramo, gušimo, potiskujemo i zašto.

I, najvažnije od svega, kako to promijeniti… jer energija će u nama pokrenuti transformirajuće procese koje ćemo moći integrirati u svom životu u onoj mjeri u kojoj im se budemo mogli prepustiti, bez opiranja.

Ako osjećate poziv da nam se pridružite, dobrodošli ste! U svakom trenutku sam vam na raspolaganju kao podrška i kao nježan, ali snažan ženski oslonac.

Svoje mjesto možete rezervirati do ponedjeljka popodne (01.07.2019.).

Pusa svima ❤️

Menu