Samo ću kratko o energijama koje su nas podržale tijekom sinoćnjeg Fly High grupnog tretmana koji je ostavio snažan dojam na mene.

Znači, podržale su nas energije arhanđela Uriela i Marije Magdalene. Izuzetno energizirajuća i uzemljavajuća energija. Ideja, akcija, kreacija, manifestacija ~ Uriel (majstor za kreativnost). Uz ovo, njegova energija izvrsno djeluje i na mentalnu jasnoću (raščišćava zbrku u našoj glavi, provjereno!).

Ženska snaga, odlučnost i vodstvo, sveta seksualnost, stara izvorna znanja ~ Magdalena. Opet kreativnost. Znači, večeras je tema bila druga čakra kao sjedište naše stvaralačke, kreativne energije. Sadržaji koje nosimo u ovoj čakri određuju naš odnos prema novcu, seksu i drugim životnim užitcima, strastima i radostima. Element ove čakre je voda (emocije).

Magdalena me obradovala mirisom ruže koji se nakratko misteriozno proširio mojom sobom (ruža je jedan od njenih zaštitnih simbola). Ostavila me s riječima “Sestrinstvo ruže” (Sisterhood of the Rose) za koje ne znam što točno znače (ova poruka je bila samo za mene), ali osjećam da ću uskoro saznati.

Sve u svemu, predobra kombinacija energija za sve nas u grupi!
Veselim se večerašnjem druženju!