Reiki Bliss

Reiki tretmani izuzetno visoke frekvencije i predivno izbalansirane energije nakon kojih se osjećate preporođeno, osnaženo i regenerirano na svim razinama.

Maksimalno su prilagođeni brzom ritmu života i rade se na daljinu. Svaki tretman se unaprijed priprema i kanalira u energetsku lopticu koju sami pozivate kad god vam najviše odgovara, u bilo koje doba dana i iz udobnosti vašeg doma.

Rade se s najnovijom vrstom reikija koji se zove Lightarian™ Reiki.

Izvrsni su u periodima velikih životnih promjena i duboke osobne transformacije u kojima smo emocionalno jako ranjivi.

Divan su poticaj kad god se osjećamo „zaglavljeno“ i ne možemo se pokrenuti.

Izuzetno su korisni za ublažavanje simptoma stresa, kroničnog umora, nesanice, mentalnog nemira, kao i za olakšavanje brojnih kroničnih i akutnih bolova.

Energetska podrška su svima, zdravima i bolesnima, kao i onima koji žele održavati svoju visoku vibraciju kako bi se s još većom lakoćom nosili sa svakodnevnim životnim izazovima.

Tretmani djeluju duboko iscjeljujuće i osnažujuće na fizičkoj, mentalnoj, emocionalnoj i duhovnoj razini uzimajući u obzir cjelovitost našeg bića, a ne samo pojedinačne simptome. Potpuno su sigurni za trudnice, rodilje, dojilje, male bebe i djecu. Izuzetno podižu našu osobnu vibraciju i dovode naše tijelo, duh i um u savršenu ravnotežu.

Djelovanje reiki tretmana

  • Na fizičkoj razini nam pružaju duboku relaksaciju, detoksikaciju i snažno energiziranje, što potiče jačanje imuniteta i osnažuje prirodnu sposobnost našeg tijela za regeneracijom i samoiscjeljenjem. Reiki značajno poboljšava sve vitalne funkcije organizma (disanje, probava, spavanje). Osim na imunološki sustav, izuzetno blagotvorno djeluje na endokrini, probavni, krvožilni, metabolički, mišićno-koštani, respiratorni i središnji živčani sustav. Koristi se za brži oporavak nakon operacija, sportskih ozljeda, lomova, kemoterapije i zračenja, ublažavanje kroničnih i akutnih bolova mišićno-koštanog sustava (artritis, artroza, išijas i sl.), ublažavanje simptoma stresa, kroničnog umora, tjeskobe, nesanice, menopauze, alergije, astme i mnogih drugih. Reiki nije zamjena za klasičnu zapadnu medicinu, već se kao prirodni modalitet energetskog iscjeljivanja koristi kao komplementarna energetska podrška konvencionalnim metodama liječenja. Dostupan je u brojnim zdravstvenim klinikama i sveučilišnim bolnicama u Velikoj Britaniji, Americi, Australiji, Novom Zelandu i Maleziji kao energetska podrška pacijentima koji boluju od malignih i drugih bolesti (http://www.reikiken.com/uk-hospitals-who-use-reiki).
  • Na mentalnoj razini nam pružaju duboki unutarnji mir, pojačanu mentalnu jasnoću i fokus, uzemljenost i centriranost u sadašnjem trenutku. Izuzetno učinkovito djeluju na sposobnost koncentracije, učenja i pamćenja, stoga su savršena podrška poslovnim ljudima, učenicima i studentima. Posebno su korisni prije važnih poslovnih sastanaka, javnih nastupa, prezentacije novih projekata, razgovora za posao, tijekom pripreme ispita na fakultetu. Reiki potiče i osnažuje našu sposobnost bivanja u sadašnjem trenutku i prihvaćanja stvari onako kako i kada nam dolaze. Nesanica, stres, strahovi, brige, tjeskoba – sve su to mentalna stanja u kojima nam reiki pomaže da ostanemo centrirani u „ovdje i sada“. U tom stanju ujedno postajemo produktivniji, kreativniji i proaktivniji u svom nastupu i djelovanju.
  • Na emocionalnoj razini nas osnažuju energijom čiste bezuvjetne ljubavi koja djeluje duboko iscjeljujuće za naše emocije i emocionalne rane. Reiki tretmani inače potiču i osnažuju našu sposobnost davanja i primanja ljubavi. Emocije koje možemo osjetiti tijekom i nakon tretmana su ljubav, zahvalnost i radost. Otvaranje srca ovoj predivnoj energiji ljubavi događa se potpuno prirodno, uslijed čega dolazi do spontanog otpuštanja duboko potisnutih emocija poput tuge, zamjeranja, ljutnje. Sve ove emocije su duboko pohranjene u raznim dijelovima našeg tijela i našoj auri. Najčešće ih uopće nismo svjesni, a uzrok su mnogih energetskih blokada. Dio tih emocija, sloj kojeg smo u tom trenutku spremni otpustiti, trenutno se otpušta tijekom tretmana. Kod nekih se osoba otpuštanje može osjetiti i tijekom narednog dana, što se može manifestirati u vidu kratkotrajne nervoze, lagane glavobolje, lagano povišene tjelesne temperature ili fizičkog umora. To je kratkotrajna terapijska kriza ili čišćenje koje nastaje kao posljedica emocionalnog otpuštanja i reakcije tijela na pojačani priljev svjetlosti i energije. Obično se događa nakon prvog ili drugog tretmana, ako se uopće dogodi. Čišćenje se općenito smatra nužnim i poželjnim procesom koji nas otvara za još dublji priljev svjetlosti, ljubavi i energije.
  • Na duhovnoj razini nam pružaju veću svjesnost u obliku uvida i spoznaja o nama samima, našim odnosima s drugim ljudima i trenutnim životnim izazovima. Uvidi i spoznaje se mogu dogoditi tijekom tretmana ili u narednim danima, snovima ili trenucima duboke opuštenosti. Tretmani nam također omogućavaju promjenu pogleda na situacije koje nas trenutno (m)uče. Povezuju nas s našom unutarnjom mudrošću, intuicijom, snagom i unutarnjim vodstvom, našim tijelom, dušom i cjelokupnom božanskom kreacijom. Osobe koje su svjesne svog duhovnog aspekta mogu to osjetiti kao pojačani osjećaj blaženstva, unutarnjeg vodstva, višeg smisla postojanja i jedinstva sa svime.
  • Na energetskoj razini izuzetno podižu našu osobnu vibraciju, balansiraju sve naše čakre, uklanjaju energetske blokade i čiste našu auru. Efekt čišćenja, balansiranja i energiziranja snažno se osjeti u povećanoj energetskoj protočnosti, visokoj osobnoj vibraciji i lakoći postojanja. U tom stanju zapažamo učestalu pojavu sinkroniciteta i uvida u našem životu, s lakoćom se nosimo sa svakodnevnim životnim izazovima, lagano tečemo sa strujom života, dobivamo hrpu kreativnih ideja, pokrećemo inspirativne akcije, blistamo i sve nam ide od ruke!

Preporučeni broj tretmana

Optimalan broj tretmana je individualan s obzirom da ovisi o trenutnom energetskom stanju i potrebama klijenta. Iako se učinak reikija može već lagano osjetiti nakon prvog ili drugog tretmana, najbolji učinak postiže se kumulativno nakon nekoliko tretmana u slijedu. Optimalan ciklus za zdrave osobe je 4-5 tretmana u slijedu.

Trajanje tretmana

Svaki tretman efektivno traje 45 minuta, no poželjno je odvojiti 60 minuta kako bi se energije u potpunosti integrirale u vašem tijelu. Lightarian™ Reiki je izuzetno inteligentna energija koja ide sama gdje god je to potrebno i radi koliko god je potrebno. Tretmani stoga imaju produljeno djelovanje koje je slabijeg intenziteta, a koje može teći i nekoliko sati nakon samog završetka tretmana ukoliko je to klijentu potrebno.

Tretmani se rade u slijedu, dan za danom, kako bismo održali kontinuitet i postigli optimalne rezultate. Uputu za pozivanje i primanje tretmana šaljem vam e-mailom prije prvog tretmana.

Cijena i plaćanje

1 tretman
100 knReiki Bliss
  • 1x45 min
3 tretmana
300 knReiki Bliss
  • 3x45 min

Cijena za 5 ili više tretmana u slijedu: 90 kn/tretman (10% popust)

Tretmane je potrebno prethodno naručiti i uplatiti po ponudi koju vam šaljem e-mailom. Plaćanje se može izvršiti putem internet bankarstva ili opće uplatnice u svim poslovnicama banaka, FINA-e ili Hrvatske pošte.

Menu