– Kako to misliš, radionica u kojoj se ništa ne događa? U kojoj ništa ne zapisujemo, ne pričamo, ne razmjenjujemo iskustva? Radionica u kojoj nema učitelja i nikakvog priručnika?

– Eto tako. Radionica u kojoj se naizgled ništa ne događa i koja nema unaprijed definirano gradivo. Radionica u kojoj naizgled nema nikakvog učitelja i sasvim sigurno nikakvog priručnika. Jer priručnik pišete sami i radionicu vodite sami. Da, vi! Ritam, gradivo, teme, zaključke, sve određujete sami. Vi, vaša duša, vaši viši aspekti, nazovite to kako god, ali shvatili ste smisao.

Ja sam tu da energetski držim prostor u kojem ćete vi raditi. Ja sam tu kanal, čisti i snažni kanal, čvrsto sidro, netko tko će prenijeti poruku kada je to potrebno, ako je potrebno. Ovo je radionica svijesti.

– Ali što onda učimo ako uopće nešto učimo?

– Ooooo, učite, učite, itekako učite! Puno toga možete naučiti ako se fokusirate samo na sebe. Ako zanemarite druge, ako zanemarite mene i prepustite se procesu s povjerenjem. Puno toga učite kada svoje zaključke donesete sami. Zaključke, potvrde, uvide… Vlastiti uvid je najbolji učitelj, to znate… Najbolji i sasvim sigurno JEDINI učitelj.

Ne želite valjda samo šiljiti olovke i zapisivati moje uvide?

Menu