Proboj u slobodu

Radiš na sebi? Meditiraš? Kopaš, tapkaš, transformiraš, čistiš, iscjeljuješ? Sloj po sloj, nikad kraja?

Kažu, toliko je toga da možeš čistiti do kraja života… Frustrira te to?

Bježiš u raznorazne tehnike?

Ili bježiš od tehnika jer u njima više ne vidiš nikakvog smisla?

Ne osjećaš pomak? Barem ne onaj veći, značajniji.

Osjećaš da zapravo ne živiš, već samo životariš?

Žao mi je. Da bi oživio sebe morat ćeš rasturit sve oko sebe, pa i samog sebe. Iluzije, maske, granice, strahove, programe, uvjerenja, predrasude, norme… sve ono što izvorno ne pripada tvome biću. Nemilosrdno i do kraja. Rasturit sve što ne valja. Nekad polako, nekad preko noći, odjednom…

U svakom slučaju, morat ćeš. Gonit će te takva glad da ćeš zaista morati. I plakat ćeš i sažalijevat se i svašta još nešto, ali glad će te tjerati još dalje, još jače, još snažnije. Do kraja.

Ne misliš valjda da si slučajno ovdje?

***

Ako si gladan slobode i spreman za proboj u svijesti, pridruži mi se. Proboj u svijesti je proboj u slobodu. 

Sve ovo sam prošla… Nakon godina rada na sebi osjetila sam da onaj zadnji veliki proboj ne mogu napraviti sama. Zaglavila sam u strahovima. Trebala sam pomoć od svoje obitelji duša.

Sad sam tu za tebe. Ne obećavam ništa jer ti ćeš sve odraditi sam, onoliko koliko si u ovom trenutku spreman osvijestiti i napredovati. I onoliko koliko si voljan preuzeti odgovornosti za sebe i svoj život.

Za utjehu, iz vlastitog iskustva mogu reći da što si očajniji i gladniji slobode, to si spremniji na sve. Što si svjesniji svoje zaglavljenosti u ovom sistemu dualnosti i zaborava, to si odlučniji u namjeri da raskrinkaš sistem koji upravlja s tobom kao s lutkom na koncu.

Neke stvari će boljeti i biti intenzivne. Procesi će te bacati iz jedne krajnosti (polariteta) u drugu. Bit ću tu. Iako, ti ćeš sve odraditi sam. Do svega ćeš doći sam jer vlastiti uvid je najbolji učitelj. Zapravo, jedini učitelj. 🙂

I molim te, imaj na umu da rješenje nikad nije u krajnostima, ali nas krajnosti ipak uvijek dovedu do rješenja. Tako je to ovdje na Zemlji.

Proces počinje danom kada iskažeš svoju namjeru da u njemu sudjeluješ. Zato prijave u zadnji tren nisu moguće jer ti je potrebno vrijeme da procesuiraš sve stvari koje će se dignuti na površinu kako bi ih osvijestio, prihvatio ili otpustio. Daj si za to barem 10-ak dana.

Transmisije su grupne i vodit ću ih svaki mjesec za vrijeme punog mjeseca uz energetsku podršku mojih duhovnih vodiča – svih mojih viših, multidimenzionalnih aspekata koji će sudjelovati od samog početka svakog procesa. Radit ćemo sa širokim spektrom energija, prvenstveno s energijom vatre.

Tijekom procesa bit ću ti na raspolaganju u slučaju da ti zatreba moja e-mail podrška ili bilo kakvo pojašnjenje procesa kroz kojeg prolaziš.

Proces i transmisija rade se energetski na daljinu.

***

Vrijeme transmisije: 14.09.2019. (subota) u 22:00

Energetska razmjena: 333 kn

Prijave: dea@kreativnicentardea.hr

***

Osjećamo se, družimo, širimo i probijamo granice!

Zagrljaj,

Afrodita

,
Previous Post
Fly High – kolovoz 2019.
Next Post
Prisvoji sve što osuđuješ
Menu