Pravi smisao energetskih tretmana

Nije svaki energetski tretman isti. Niti je smisao mojih tretmana da ostanemo na istoj razini svijesti. Moj rad je posvećen podizanju razine svijesti, kolektivne i individualne. Zato sam tu.

Ovaj tjedan smo krenuli s Fly High tretmanima na koje osobno intenzivno reagiram jer su spoznaje vezano uz jednu situaciju izuzetno duboke i bolne, ali i strahovito moćne jer zadiru u samu srž onoga što jesmo, a u što svi sumnjamo. Kreatori.

Naime, kad spavaš ti spavaš i pojma nemaš zašto ti se “sve to” u životu događa. Kad spavaš živiš u uvjerenju da si još jedna žrtva okolnosti, sudbine, karme.

Kad progledaš vidiš da je sve to bila laž.

Kad progledaš vidiš da si itekako moćan. Jer kreiraš. Jer JESI kreator.

Kad progledaš shvatiš da si “sve to” u svom životu sam kreirao, da si cijelo vrijeme bio kreator. Ne možeš ne biti kreator. To je kao da cvijetu kažeš da ne bude cvijet.

Hodamo tako po svijetu potpuno gluhi, nijemi i slijepi. Ne vidimo, ne čujemo i ne možemo izraziti sebe. Spavamo.

Ovi tretmani nas bude. Nekad lagano i nježno, nekad malo žustrije kao sada mene.

Donose nam svjetlost. A svjetlost je informacija. Uvid. Duboka spoznaja.

Samo zahvaljujući svjetlosti možemo vidjeti. To je prvi korak.

Što možemo vidjeti?
Istinu.

Što je istina?
Spoznaja da smo sami kreirali određenu situaciju i način na koji smo je kreirali. Kojim uvjerenjima, nesvjesnim sadržajima, kojom dominantnom energijom/vibracijom. Sve nam postaje kristalno jasno.

Istina oslobađa. Zato je se toliko i bojimo. Zato joj se toliko i opiremo.  Ovaj paradoks vjerojatno postoji samo ovdje na Zemlji.

I tako, prije nego što uopće progledamo već se jako opiremo tome. Zašto? Jer jedan dio nas unaprijed zna što ćemo vidjeti. Tom dijelu nikako ne paše da vidimo, da saznamo, zato stvara otpor. Najčešće u vidu nervoze, straha, razdražljivosti.

Taj dio nas zapravo vrlo dobro zna da jednom kad progledamo više ništa neće biti isto… pod uvjetom da nastavimo dalje i ne odustanemo.

Drugi korak je preuzeti odgovornost za ono što smo vidjeli/spoznali. Taj korak ne može napraviti nitko drugi umjesto nas. Nakon prvotnog šoka, naravno, jer istina na početku boli. Zna boljeti gadno. Treba ju prihvatiti. Takes time and guts.

I što onda?

Onda kreiramo. Iz početka. Samo, ovaj put svjesno. S jasnom namjerom i visokom vibracijom. Bez nekog posebnog truda. Jer sve se zapravo samo slaže i stvari nam dolaze same. Lijepe se na nas.

Koje stvari?
One koje zrače istom dominantnom vibracijom kao i mi. Nebitno jesu li to ljudi, situacije, ideje, prilike.

, , , , , ,
Previous Post
Fly High – svibanj 2019.
Next Post
Fly High – lipanj 2019.
Blog

Život u Matrixu

Zašto sam morala ići tako duboko u sve, najviše u sebe? Ne zbog bolesti moje jetre zbog koje izgledam kao…
Blog

Godina umiranja i rađanja

Ova godina. Da nije mog osebujnog unutarnjeg svijeta, bila bi dosadna. Čekanje na transplantaciju, umor, ozljeda ramena. Ovako me natjerala…
Blog

Čarobnjak zna kad je spreman

I tako… Prije još većeg snijega čarobnjak kreće na put Vrijeme je Dok drugi pripremaju ognjišta On se polako pakira…
Menu