Sinoć je bilo majčinski nježno, lagano, suptilno i nadasve obzirno. Kažem obzirno jer sam kod nekih osjetila određenu bojazan i lagani otpor. Nije to ništa čudno jer svi se mi u dubini barem malo bojimo ljubavi. Netko više, netko manje. Bojimo se iz straha da ćemo biti povrijeđeni, ostavljeni, odbijeni, neshvaćeni… Zato i navlačimo oklope da se zaštitimo. Ja sam se cijeli život bojala ljubavi. Zato su energije bile majčinski nježne, suptilne i obazrive jer je to bilo za najviše dobro naše grupe kao cjeline.

Energetski su nas podržali serafina ROSE AURA, MAJKA MARIJA, arhanđeo MIHAEL, arhanđeo ŠAMUEL i naša zemaljska majka GAJA.

Gaja je duhovno ime za našu planetu Zemlju koja je i energetsko biće koje ima svoju svijest. Sinoć nam je svima došla na kraju tretmana da nas nježno i sigurno uzemlji. Osjetila sam njenu ljubav, zaštitu, toplinu, podršku i duboki osjećaj povezanosti s njom. Predivna je ova naša planeta, ova naša majka koja nas hrani i dariva svakodnevno!

Dok su izlazili na površinu i otpuštali se strahovi, otpori, stare povrede i emocionalne rane, serafina Rose Aura nježno nas je kupala u svojoj energiji bezuvjetne ljubavi. Ponavljala je afirmacije koje su se lagano urezivale u podsvijest onih kojima su trebale i koji su ih željeli prihvatiti na jednom dubljem nivou: „Za mene je sigurno voljeti“, „Za mene je sigurno primiti ljubav“, „Za mene je sigurno dati ljubav“, „Ja znam kakav je to osjećaj biti ljubav“.

Htjela bih napomenuti da je svako iscjeljivanje uvijek slojevito. Uvijek osvještavamo i otpuštamo sloj po sloj. Iza svakog sloja postoji još jedan dublji sloj, pa još dublji sloj itd. Sinoć su se otpustili neki slojevi i to je divno! Nema veze jesu li to bili površinski slojevi ili malo dublji slojevi. Bitno je samo da se ti naši slojevi otpora prema otvaranju srca polako otapaju.

Nije bilo individualnih poruka, vjerojatno zato što nas je bilo jako puno (15 divnih duša).

Ako danas osjetite simptome emocionalnog čišćenja, što je moguće ako ste imali otpor prema otvaranju srca, kopiram ovaj svoj tekst o tome da vam malo pomogne: „Otvaranje srca ovoj predivnoj energiji ljubavi događa se potpuno prirodno, uslijed čega dolazi do spontanog otpuštanja duboko potisnutih emocija poput tuge, zamjeranja, ljutnje. Sve ove emocije su duboko pohranjene u raznim dijelovima našeg tijela i našoj auri. Najčešće ih uopće nismo svjesni, a uzrok su mnogih energetskih blokada. Dio tih emocija, sloj kojeg smo u tom trenutku spremni otpustiti, trenutno se otpušta tijekom tretmana. Kod nekih se osoba otpuštanje može osjetiti i tijekom narednog dana, što se može manifestirati u vidu kratkotrajne nervoze, lagane glavobolje, lagano povišene tjelesne temperature ili fizičkog umora. To je kratkotrajna terapijska kriza ili čišćenje koje nastaje kao posljedica emocionalnog otpuštanja i reakcije tijela na pojačani priljev svjetlosti i energije. Obično se događa nakon prvog ili drugog tretmana, ako se uopće dogodi. Čišćenje se općenito smatra nužnim i poželjnim procesom koji nas otvara za još dublji priljev svjetlosti, ljubavi i energije.“

Isto tako, danas pijte malo više vode nego inače (čašu, dvije više) kako biste pomogle svome tijelu u detoksikaciji. Krećite se, družite, promatrajte svoje snove, uvide i spoznaje koje bi mogle uslijediti u narednim danima vezano uz ovu temu.

I beskrajno hvala na povjerenju!

Volim, grlim
Afrodita

Menu