Povratni dojmovi za Journey with Archangel Ariel & Mother Gaia

Zaboravili smo kakav je to osjećaj biti slobodan, pun životne radosti i strasti!
Zaboravili smo kakav je to osjećaj živjeti punim plućima, u visokoj vibraciji, ovdje i sada, unatoč svim problemima i izazovima u našem svakodnevnom životu!
Zaboravili smo kakav je to osjećaj trčati šarenim livadama, hodati bosonog po gustim stoljetnim šumama, letjeti ko ptica, uživati u mirisu zemlje, trave, cvijeća i VRIŠTATI od RADOSTI!
Zaboravili smo puno toga… ali, najvažnije od svega, zaboravili smo na RADOST, a radost je slavlje života, gorivo koje nas pokreće, vrelo kreacije!

Eto, kako sam najavila, svega ovog mogli smo se prisjetiti na večerašnjem Putovanju s arhanđelicom Ariel i našom majkom Zemljom ~ Gajom. Svatko je dobio svoje posebno putovanje i svoja iskustva, doživljaje i senzacije koje su bile za njegovo najviše dobro u tom trenutku. Meni osobno osmijeh nije silazio s lica cijelo vrijeme transmisije!

Putovali smo najprije s arhanđelicom Ariel koja nas je povela, svakoga posebno, u naše prošle ~ paralelne realnosti na Gaji. Ja sam uglavnom bila po šumama i livadama, skakala od sreće, trčala od radosti (stvarno sam se natrčala!), kupala se u predivnim čistim rijekama, jahala i vrištala divljinama s mojim prekrasnim crvenim konjem iz jednog mog života kao američka Indijanka! To je bilo putovanje baš za dušu! Iako sam u tom svom životu bila već nekoliko puta, jako mi je drago što me je Ariel i večeras ponovno odvela tamo.

A onda smo otišli na jedno posebno mjesto, daleko od naše planete… Odvela sam vas u Veliko Centralno Sunce, centar naše galaksije, koje putem zvijezde Sirijus odašilje valove energije stanovnicima naše planete u svrhu evolucije svijesti i aktivacije DNA. Tamo sam, moj elohimski aspekt, bila zajedno s vama kao vaš vodič, niste bili sami, no svatko od vas je doživio svoja iskustva. Energija Velikog Centralnog Sunca je predivna, čudesno lijepa energija u čijoj se svjetlosti doslovno otapate od ljubavi. Ta energija u nama budi zapis ~ kod ~ sjećanje o tome da smo i sami moćna božanska bića, kreatori svoje realnosti, bogovi kreatori, kao što su to Elohimi, najviši aspekt anđeoskog carstva koji tamo prebiva i kreira za Izvor. Krajolici Velikog Centralnog Sunca koji nam se prikazuju u meditaciji su priča za sebe, nestvarno lijepi, bajkoviti, čudesni!

Zatim slijedi spust ponovo na Gaju, ali ovaj put idemo na Novu Zemlju… idemo, linearnim vremenom, u malo dalju budućnost vidjeti kakva je to Nova Zemlja, kakvi su tamo ljudi, što rade i kakva je energija te famozne Nove Zemlje o kojoj svi pričaju. Dočekuje nas čista nepatvorena priroda, snažna energija jedinstva, zajedništva, bezuvjetne ljubavi, lakoće postojanja, životne radosti i strasti! Ljudi, priroda i životinje su jedno, jedna cjelina koja se međusobno poštuje, njeguje i podržava. Vlada robna razmjena. Usluge i roba se izrađuju s ljubavlju i nude u zamjenu za drugu robu ili usluge. Neopisivo lijepo iskustvo koje mi je teško pretočiti u riječi, bez obzira što sam već stotinu puta bila tamo! U sklopu svoje duhovne misije energetski sudjelujem u stvaranju Nove Zemlje već duže vrijeme, kao i mnogi drugi svjetlosni radnici.

Na kraju nas Gaja snažno uzemljava i priprema za završetak transmisije. Mogli ste osjetiti težinu u nogama; stvarno nas je dobro uzemljila i vratila u “ovdje i sada”! Opraštam se sa svima i transmisija završava.

Hvala od srca još jednom! Bilo je zaista prekrasno!

Zagrljaj,

Afrodita

 

 

 

, , , , , , ,
Previous Post
Journey Beyond Space & Time With Archangel Ariel & Mother Gaia
Next Post
Jednost
Grupni tretmani

Sestrinstvo ruže

Samo ću kratko o energijama koje su nas podržale tijekom sinoćnjeg Fly High grupnog tretmana koji je ostavio snažan dojam…
Menu