Kada bih trebala vizualno opisati energiju i poruku večerašnjeg grupnog tretmana bilo bi to upravo s ovom fotografijom. Duboka povezanost sa samim sobom, s božanskim dijelom sebe. Duboki unutarnji mir.

Ovo je stvarno bio jedan neobičan grupni tretman. Do sada bih uvijek znala koji će nas anđeli doći podržati kao grupu u cjelini. Uvijek bi mi to najavili nekoliko dana ranije. No, večeras do zadnjeg trenutka nisam znala. Jedino što sam znala je da nas čeka prava avantura.

Došli su nam elohimi i ostali s nama punih 25 minuta. Zadnjih 5 minuta je s nama bila Majka Marija. Energija elohima je bila nježna i duboko opuštajuća, sveprožimajuća. Došli su s namjerom probuditi onaj božanski dio u svima nama. Udahnuti nam mir kako bismo se mogli lakše povezati sa samim sobom. Kako bismo se mogli prisjetiti tko smo, barem na trenutak. Kako bismo mogli osjetiti božanstvo u samom sebi. Energiju božanstva. Osjećaj dubokog pripadanja toj divnoj energiji stvaranja, energiji koja stvara svjetove.

Elohimi su bogovi stvoritelji, bogovi kreatori. Spominju se i u Bibliji kao stvoritelji ove naše lijepe planete. Njihova energija se teško može opisati riječima, to se jednostavno mora doživjeti! Nešto najljepše što sam do sad osjetila!

Djelić toga može se osjetiti i u ovoj predivnoj pjesmi Elohim by Hillsong Worship.

Nadam se da ste i vi uživali te da ćete lijepo i slatko sanjati!

Volim, grlim svim srcem,

Afrodita

 

Menu