Otvaranje svjetlosnih portala u prostoru

Foto: Colourbox.com

Svjetlosni portali su piramidalne svjetlosne forme sačinjene od svete geometrije kojima se kristalna zraka spušta direktno s Izvora i usidrava u Zemlju, gdje se portali dalje sami eterički povezuju s kristalnom mrežom naše planete.

Kristalna zraka je zraka čiste Božanske svjetlosti koja je u potpunosti ponovno usidrena u svjesnost naše planete u svibnju 2012. s prelaskom Zemlje na viši frekvencijski nivo.

Sve piramide izgrađene u dalekoj prošlosti imale su slične svjetlosne portale kojima su, zajedno s ostalim svetim mjestima položenim na sjecištima glavnih energetskih linija naše planete, bile povezane i umrežene s tadašnjom kristalnom mrežom.

Osim u svrhu podizanja planetarne frekvencije i razine svijesti, što je primarna namjena svjetlosnih portala, portali se mogu otvarati i u stambenim prostorima kako bismo što neposrednije uživali u svim njihovim blagodatima.

Stoga se najčešće otvaraju u stambenim i poslovnim prostorima, na poljoprivrednim površinama, imanjima, zemljištima i sl.

Energetski se projiciraju u prostor pomoću posebno programiranih kristala. Ovo vrijedno i drevno znanje o otvaranju i aktivaciji svjetlosnih portala dolazi iz tradicije Majstorske joge.

Blagodati svjetlosnih portala

Otvaranjem i aktivacijom svjetlosnih portala stvara se snažan energetski vrtlog ili stup svjetlosti koji pruža stalan priljev čiste Božanske svjetlosti i energije bezuvjetne ljubavi, milosti, mira, radosti, harmonije i jedinstva sa svime što nas okružuje, čime se nježno podiže frekvencija naše planete, kao i razina svijesti svih živih bića na njoj.

Visoke frekvencije portala uravnotežuju, transformiraju i podižu niže frekvencije prostora pretvarajući ih u najviše frekvencije svjetlosti, dok ukućanima pružaju brojne dodatne blagodati od kojih je najvažnije podizanje razine svijesti. Ovaj proces se događa nježno i u skladu s individualnim potrebama, dinamikom i planom duše svakog ukućanina, s obzirom da se na razini duše nismo svi odlučili probuditi u ovom životu.

Jednom otvoreni i aktivirani portali su trajni, stoga su vrlo jednostavno i učinkovito sredstvo za trajno održavanje visoke frekvencije prostora. Osim na prostor u kojem su otvoreni, portali djeluju i na energetski zapis zemljišta na kojem je sagrađena zgrada/kuća.

Za otvaranje i aktivaciju svjetlosnih portala potrebne su mi dimenzije prostora (cca duljina i širina), točna adresa, ime i prezime osobe na koju glasi prostor. Ovaj proces radim na daljinu.

Preporučam da se svaki prostor s težom energijom prethodno energetski očisti i na taj način pripremi za otvaranje i brže djelovanje portala. Čišćenje nije potrebno kod energetski čistih i protočnih prostora u kojima se već osjeća lakoća bivanja. Više o energetskom čišćenju prostora možete saznati ovdje.

Cijena i plaćanje 

Cijena: 250 kn

Uslugu je potrebno prethodno naručiti i uplatiti po ponudi koju vam šaljem e-mailom. Plaćanje se može izvršiti putem internet bankarstva ili opće uplatnice u svim poslovnicama banaka, FINA-e ili Hrvatske pošte.

Menu