Lightarian™ Reiki

Foto: Pixabay.com

Lightarian™ Reiki je jedinstveni sustav reikija izuzetno visoke frekvencije kojeg je uzašli majstor Buda kanalirao 1997. godine kao podršku za novo doba i energetske promjene na Zemlji nakon 2012. godine.

To je nadogradnja na tradicionalni Usui Reiki i Karuna Reiki® sustav čije su se frekvencije “utopile” u povišenoj frekvenciji Zemlje i izgubile svoju nekadašnju snagu i efekt.

Lightarian™ Reiki je izrazito jednostavan sustav rada u kojem se ne služimo nikakvim simbolima, već radimo samo s jasnom i fokusiranom namjerom!

Neprocjenjiva vrijednost ovog sustava je u snažnoj evoluciji svijesti koja majstoru-učitelju omogućava još dublje povezivanje sa svojim višim multidimenzionalnim aspektima.

Kroz Lightarian™ Reiki dobivamo pristup najsnažnijim iscjeljujućim energijama uzašlog majstora Bude, Gaje, Izvora i Sanande, što svaki tretman čini zaista jedinstvenim! Ne samo zbog osebujnosti i fine izbalansiranosti ovih različitih frekvencija, već i zbog toga što putem jednog jedinstvenog Lightarian™ Reiki snopa svjetlosti svaki klijent biva povezan s četiri različite zrake od kojih intuitivno vuče onu/one koje su mu trenutno najpotrebnije.

Tretmani su izuzetno snažni, duboki i maksimalno pojednostavljeni. Imaju produljeno djelovanje koje je slabijeg intenziteta, a koje može teći i nekoliko sati nakon završetka tretmana, ukoliko je to klijentu potrebno.

Program obuke temelji se na principu prethodnog samostalnog rada tijekom kojeg učenik detaljno prouči priručnik te kontaktira učitelja u slučaju bilo kakvih pitanja. Nakon toga učitelj radi inicijaciju/energetsko usklađivanje kojom se uspostavlja trajna energetska veza učenika s pojedinom anđeoskom energijom.

Inicijacije dodatno proširuju naš energetski kanal, čime dobivamo mogućnost izuzetno povećanog energetskog protoka i znatno bržeg iscjeljenja svih naših eteričkih polja i fizičkog tijela. Maksimalno su pojednostavljene u odnosu na prijašnje reiki sustave. Ne prenose se nikakvi simboli jer je ovo izrazito jednostavan sustav rada bez ikakvih simbola, u kojem se služimo samo s jasnom i fokusiranom namjerom!

Same inicijacije, jednako kao i daljnji rad s Lightarian™ Reikijem snažno ubrzavaju naš osobni i duhovni razvoj kroz povećanu razinu svijesti i osobnu vibraciju, čime dobivamo još čvršće temelje za napredno samoosnaživanje, samoiscjeljivanje, aktivacije i manifestacije u našem svakodnevnom životu. Dodatno proširuju našu vanosjetilnu percepciju pomoću koje možemo lakše i jasnije komunicirati s bićima svjetlosti.

Osobne i profesionalne dobrobiti Lightarian™ Reiki programa

 • Svaka inicijacija potiče sve dublje i dublje slojeve osobnog čišćenja i iscjeljivanja te ujedno podiže vibraciju vaših čakri i suptilnih energetskih tijela.
 • Drastično se proširuje vaše majstorstvo u upravljanju energijama, kao i vaša sposobnost kanaliranja viših i suptilnijih reiki frekvencija vašim klijentima.
 • Vaši latentni duhovni darovi i talenti mogu se početi manifestirati, dok se vaš osjećaj “pravog sebstva” može znatno produbiti uslijed energetskih transformacija koje se pokreću ovim inicijacijama.
 • Već nakon svakog završenog stupnja energetski ste spremni raditi tretmane vašim klijentima te ste ovlašteni obučavati i inicirati vaše učenike za pripadajući stupanj kojeg ste završili.

Preduvjeti za inicijaciju u Lightarian™ Reiki

Prvi preduvjet je da ste majstor-učitelj Usui Reikija ili nekih drugih komplementarnih oblika Usui Reiki sustava (npr. Shamballa Reiki i Seichim Reiki, kao i Kundalini Reiki). Bitno je napomenuti da ne trebate imati učiteljski stupanj Usui Reikija ako ste u sklopu majstorskog stupnja primili majstorski simbol (što nije slučaj u Americi i nekim drugim državama u kojima se majstorski simbol dobiva tek na zadnjem učiteljskom stupnju).

Drugi preduvjet je da imate 1. i 2. stupanj Karuna Reikija® ili Karuna Ki Reikija. Ako ga nemate (već imate samo Usui Reiki majstorski-učiteljski stupanj), morate primiti nadogradnju koja se zove Lightarian Buddhic Boost kojom se energetski premošćava vibracijski jaz između Usui Reikija i Lightarian™ Reikija.

Dakle, već s majstorskim stupnjem Usui Reikija možete nastaviti dalje u Lightarian™ Reiki!

Vibracijski nivoi reiki energija

Od uzašlog majstora Bude saznajemo da unutar cjelokupnog spektra reiki energija postoji 8 različitih nivoa vibracije ili gustoće. Usui Reiki se nalazi na prvom nivou, Karuna Reiki® na drugom, dok Lightarian™ Reiki obuhvaća šest najviših nivoa vibracije ili gustoće koji pružaju najsnažnije iscjeljujuće energije uzašlog majstora Bude.

U praktičnom smislu, ova tablica okvirno prikazuje položaj svakog od ovih 8 vibracijskih nivoa unutar cjelokupnog vibracijskog spektra reiki energija.

Vibracijski nivo reiki energija Opis Najniži stupanj vibracije/gustoće Najviši stupanj vibracije/gustoće
1. nivo Usui Reiki (svi stupnjevi) 5.0 5.8
2. nivo Lightarian Buddhic Boost i Karuna Reiki 5.0 6.2
3. i 4. nivo Lightarian Reiki I&II 5.0 6.85
5. nivo Lightarian Reiki III 5.0 7.35
6. nivo Lightarian Reiki IV 5.0 8.25
7. i 8. nivo Lightarian Reiki V&VI 5.0 9.99

Nakon inicijacije u V. i VI. stupanj moći ćete pristupiti energijama koje vibriraju do 10D (10. nivoa gustoće) kako biste ih mogli kanalirati sebi i svojim klijentima. Ovo je inače nivo uzašlih majstora koji vibriraju u rasponu gustoće od 9.0 do 9.99. No, što to konkretno znači za praktičara i klijenta? Ovisno o širini i trenutnoj protočnosti svog energetskog kanala, praktičar će moći pristupiti najvišem vibracijskom nivou od 9D, no klijent će intuitivno vući onu frekvenciju koja je u tom trenutku za njegovo najviše dobro, sukladno planu njegove duše.

Šest stupnjeva Lightarian™ Reiki programa prolaze se kroz četiri, odnosno pet inicijacija ako je potrebno napraviti Buddhic Boost nadogradnju. Svaku inicijaciju vodi uzašli majstor Buda koji nas na zadnje tri inicijacije energetski usklađuje i trajno povezuje s energijama viših bića svjetlosti (Gajom, Izvorom i Sanandom) koja će dalje trajno podržavati i značajno pojačavati procese iscjeljivanja.

 • Lightarian Buddhic Boost ~ premošćava se vibracijski jaz između Usui Reikija i Lightarian™ Reikija.
 • Lightarian Reiki I&II ~ uči se veći dio principa i filozofije Lightarian™ Reikija.
 • Lightarian Reiki III ~ uspostavlja se trajna energetska veza s Gajom.
 • Lightarian Reiki IV ~ uspostavlja se trajna energetska veza s Izvorom.
 • Lightarian Reiki V&VI ~ uspostavlja se trajna energetska veza s uzašlim majstorom Sanandom.

Minimalan razmak između pojedinih inicijacija je 30 dana kako bi se energije integrirale na svim razinama. Možda će vam za neke stupnjeve biti potrebno puno više od mjesec dana, no intuitivno ćete osjetiti kad budete spremni za sljedeći stupanj.

Svaka inicijacija traje oko 30 minuta, no odvojite barem sat vremena kako biste maksimalno uživali. Inicijacije se ne rade ako ste bolesni, virozni ili se taj dan općenito ne osjećate dobro.

Po završetku svakog stupnja Lightarian™ Reikija izdajem vam diplomu koja potvrđuje vaš status facilitatora za ovaj program i registriram vas pri Lightarian Institutu u njihovoj centralnoj bazi svih facilitatora, temeljem čega smijete inicirati druge po uvjetima i pravilima Instituta ako osjetite poziv da se time bavite. Diplomu vam šaljem e-mailom u pdf formatu. Možete odabrati jezik na kojem želite da vam ju napišem (engleski ili hrvatski), a možete se odlučiti i za samo jednu diplomu po završetku cijelog programa.

Cijena programa iznosi 2.750,00 kn i uključuje:

 • originalni priručnik na engleskom jeziku u elektronskom obliku,
 • 5 Lightarian™ Reiki inicijacija na daljinu (uključujući Lightarian Buddhic Boost),
 • detaljne povratne informacije o svakoj inicijaciji sa svim kanaliranim porukama koje dobijem za vas,
 • trajnu registraciju pri Lightarian Institutu,
 • diplomu/diplome i
 • moju e-mail podršku za vrijeme i nakon završetka programa.

Priručnik je tiskan na engleskom jeziku i za njegovo razumijevanje nije potrebno napredno znanje jezika. Kad primite priručnik uzmite si nekoliko dana da ga samostalno i detaljno proučite, pitajte me sve što vam nije jasno i kontaktirajte me da dogovorimo termin za prvu inicijaciju.

Način plaćanja: 5 rata (5 x 550 kn)

Uplate se vrše temeljem ponude koju vam šaljem e-mailom. Plaćanje se može izvršiti putem internet bankarstva ili opće uplatnice u svim poslovnicama banaka, FINA-e ili Hrvatske pošte.

Lightarian™ Reiki je zaštićeno ime Lightarian Instituta za globalnu transformaciju svijesti. Više o ovom programu možete pročitati na stranicama Instituta pa kliknite ovdje.

Menu