Lightarian Purification Rings™

Foto: Colourbox.com / ArenaCreative

Lightarian Purification Rings™ je napredni program kojim se uspostavljaju snažne i trajne energetske veze sa serafinima koji nas podržavaju u podizanju i ekspanziji naše osobne vibracije i razine svijesti.

Kanaliran je 2011. godine s ciljem da pomogne našim fizičkim tijelima da efikasnije funkcioniraju u ovom periodu prelaska naše planete u petu dimenziju (5D) ili petu gustoću postojanja.

Programom se stoga brže osvještavaju i otpuštaju polariteti te se potiče izuzetno brzo uklanjanje nečistoća iz našeg fizičkog tijela, i to bez uobičajenih efekata čišćenja koji nastaju uslijed prilagodbe tijela visokim frekvencijama.

Lightarian Purification Rings™ je namijenjen svima koji intuitivno osjećaju da im ovaj program može pomoći ili da ih jako vuče.

Jedini preduvjet je da ste prethodno prošli Lightarian AngelLinks™ program koji vas energetski priprema za ove izuzetno visoke frekvencije koje se dodatno još više pojačavaju kako napredujete kroz pojedine stupnjeve.

Lightarian Purification Rings™ se temelji na principu prethodnog samostalnog rada tijekom kojeg učenik detaljno prouči priručnik te kontaktira učitelja u slučaju bilo kakvih pitanja. Nakon toga učitelj radi inicijaciju/energetsko usklađivanje kojom se uspostavlja trajna energetska veza učenika s pojedinom grupom serafina.

Program se sastoji od 6 stupnjeva koji se prolaze kroz 6 inicijacija. Između svakog stupnja potrebno je ostaviti razmak od minimalno 7-10 dana kako bi se energije integrirale na svim razinama. Nekima će za to biti potrebno 10-15 dana, nekima više, no intuitivno ćete sami osjetiti kad budete spremni za sljedeći stupanj.

Svakom inicijacijom uspostavlja se trajna i posebna veza s pojedinim grupama serafina koji postaju vaši osobni duhovni vodiči. Ovi serafini nemaju neka posebna imena pa ih oslovljavamo određenim slovima koja najbolje odgovaraju vibracijskom tonu pojedine grupe.

Serafini nam dolaze iz najviše razine anđeoskog carstva, carstva serafina, koje vibrira na puno višim frekvencijama od arhanđela. Serafini su svjetlosna bića izuzetno vesela i zaigrana duha koja se uglavnom služe svetim zvukom kao osnovnim sredstvom rada. Brzi i lagani poput vjetra, serafini odišu najvišom i najčišćom frekvencijom božanske ljubavi! Njihova energija se može činiti nježnom i suptilnom u našem tijelu, no djeluje trenutno i duboko na svim razinama.

Osnovne dobrobiti ovog programa su aktivacija i integracija pet čistih serafinskih kvaliteta u našem svakodnevnom životu:

 • bezuvjetna ljubav
 • cjelovitost 
 • harmonija 
 • ljepota 
 • čista radost

Integracija ovih kvaliteta je proces koji se ne događa preko noći i u kojem svatko napreduje svojim tempom. Pri tome je najvažnija naša iskrena želja, namjera, predanost procesu i povjerenje u život koji nam kroz različite situacije i odnose koje imamo nudi brojne prilike da ove kvalitete u cijelosti integriramo na svim razinama, što je preduvjet za trajni prelazak u 5D.

Stoga ovaj divni serafinski tim ostaje i dalje raditi s vama u vašoj eteričkoj pozadini kao vaši osobni duhovni vodiči i trajna podrška u procesu integracije i istinskog življenja ovih kvaliteta. Njihovu pomoć i vodstvo možete uvijek zatražiti putem najobičnije molbe za pomoć ili kroz meditaciju.

Dodatne dobrobiti ovog programa su izuzetno značajni i specifični procesi koji se aktiviraju tijekom pojedinih inicijacija u kojima nam serafini pomažu na vrlo konkretne načine:

Prvi stupanj: Serafini Y nam daruju serafinski plavi plamen cjelovitosti, čime započinje proces reformatiranja našeg genetskog koda (ne onog osobnog, naslijeđenog od naših predaka, već u smislu načina na koji naše tijelo funkcionira u ljudskoj formi). Ovo također mijenja našu osobnu perspektivu prema višem razumijevanju pojma „Sve što jest je ljubav“. Možete osjetiti poriv da izrazite sebe kroz služenje drugima čime ćete ovu energiju duboko usidriti u svim vašim energetskim poljima te ju potpuno proširiti unutar vašeg srca. Kako ovaj program budete dijelili s drugima putem inicijacija, iskusit ćete puno dublji i bogatiji osjećaj služenja svjetlosti kao nikada dosad! Holistički gledano, kad krenete živjeti na ovoj višoj frekvenciji cjelovitosti i harmonije vaša percepcija života će sadržavati puno više radosti i ljubavi.

Drugi stupanj: Serafini C nam daruju kristalnu lubanju, čime započinje proces reformatiranja našeg čeonog režnja kako bismo mogli čisto i kristalno jasno komunicirati i interpretirati podatke koje dobivamo preko naših pet osjetila. Ova grupa serafina se također fokusira na uklanjanje svih barijera iz mentalnog, emocionalnog, fizičkog i duhovnog aspekta našeg bića kako bi se svi oni mogli integrirati i dovesti u potpunu harmoniju. Zajedno sa zvijezdom Arinae, serafini nam pomažu u fizičkoj metamorfozi našeg tijela, fokusirajući se pri tom na naš mozak, srce i prsni koš. Arinae je zvijezda iz susjedne galaksije čija energija vibrira frekvencijom blistave i čiste svjetlosti. Pomaže nam razviti sposobnost primanja podataka u njihovoj najčistijoj formi, bez da ih pri tom moramo segmentirati u manje dijelove kako bismo ih bolje razumjeli. Jednako tako nam pomaže da kristalno jasno kažemo drugima svoju autentičnu istinu.

Treći stupanj: Serafini V nam pomažu ukloniti omotač straha kojim smo ogrnuli naša energetska tijela u trenutku kada smo se spustili u ovu izrazito gustu fizičku formu. Sada znamo da nam strah nije više potreban jer imamo duboku spoznaju o tome da smo čista ljubav. Ova grupa serafina nam stoga pomaže u energetskoj integraciji pojma „Sve što jest je ljubav“ koja prožima cijelo naše biće, kao i izbore koje radimo dok smo u ljudskoj formi. Potpuna integracija ovog pojma zahtijeva od nas da otpustimo sve naše mentalne i emocionalne obrasce (identifikaciju s ulogom žrtve, mučenika, nemoćnika, patnika, onog koji nije vrijedan/dostojan ljubavi, poštovanja, sreće, zdravlja, obilja itd.), kao i ograničavajuća uvjerenja. Neka od ovih obrazaca i uvjerenja će nakon inicijacije izaći na površinu kako biste ih osvijestili i otpustili. Fokus inicijacije je također na svježini plavog plamena koji simbolizira čisto stanje uma koje je potrebno za duboko razumijevanje i brzu transformaciju. Ovi serafini nam daruju srebrnu nit koju će energetski postaviti duž naše kralježnice počevši od krunske čakre, zahvaljujući kojoj ćemo uvijek moći pristupiti svojoj unutarnjoj snazi i vodstvu, naročito u razdoblju dok otpuštamo dualnosti unutar nas samih i distanciramo se od ljudi koji djeluju iz samoživih poriva.

Četvrti stupanj: Serafini Z nam pomažu otpustiti duboko potisnutu tugu iz našeg fizičkog tijela. Potisnuta tuga stvara pukotine u našem energetskom tijelu i trebamo ju potpuno iscijeliti kako bismo mogli postići stanje cjelovitosti. Ova se inicijacija stoga fokusira na otpuštanje „samoživog ponašanja“ kojim obično želimo odvratiti pozornost od nas samih ili pak privući pozornost na neka druga područja našeg života, a sve kako se ne bismo morali baviti s našom tugom. Serafini nam daruju krug duginih boja kojeg će postaviti u našu srčanu čakru kao simbol cjelovitosti i punoće. Nakon otpuštanja tuge iz pojedinih dijelova našeg tijela serafini će sve te dijelove ispuniti božanskom ljubavlju. Osjećaji tuge mogu se ponovno vratiti u vaš život kako biste ih procesuirali i otpustili.

Peti stupanj: Predstavnici serafina iz svih grupa zajednički nam pomažu u razumijevanju i korištenju principa invokacije (zaziva) i namjere kako bismo uspješno manifestirali sve što želimo iz stanja čiste radosti. Inicijacijom nam stoga daruju osjećaj božanske ljepote i čiste radosti koju ćemo iskusiti dok budemo potpuno uronjeni u plavi plamen kojim će nas omotati. Te osjećaje ćemo uvijek moći prizvati i koristiti prilikom manifestiranja. Serafini nam objašnjavaju da se tek onda kada smo duboko uronjeni u energiju plavog plamena osjećamo slobodno i potpuno povezano sa strujom života, Majkom Zemljom i okolnom energijom te da samo iz tog stanja čiste radosti i ljepote možemo uspješno manifestirati (objašnjenje dano u priručniku).

Šesti stupanj: Serafini K nam pomažu naučiti kako prihvatiti i kreirati neočekivano! Um je taj koji treba prihvatiti sve ono što si ne može logički objasniti i jedino nas on sprječava u punom uživanju čarolije koju smo manifestirali. Ova grupa serafina utjelovljuje izrazito zaigranu energiju koja se veseli svemu što je neočekivano i magično te nas uči kako da kreiramo stvarnost kakvu zaista želimo na razini duše. Stoga se često povezuju s energijom Merlina, legendarnog čarobnjaka iz doba kralja Artura, koji je bio poznat po svojoj sposobnosti upravljanja i komuniciranja s prirodnim silama. Tijekom inicijacije, serafini će raditi s našim kreativnim dijelom mozga koji se nalazi u desnoj moždanoj polutci kako bi osnažili našu mogućnost kreiranja kroz zvuk. Radit će i s našom grlenom čakrom u koju će postaviti zlatne muzičke note, pri čemu će se koristiti našim glasom kako bi napravili potrebne energetske konfiguracije i preinake u tijelu. Time će nas osposobiti da transformiramo sve što nas okružuje (naravno, ako je to za najviše i najuzvišenije dobro) te da kreiramo čaroliju u svom životu.

Svaka inicijacija traje oko 30 minuta, no odvojite barem sat vremena kako biste maksimalno uživali. Inicijacije se ne rade ako ste bolesni, virozni ili se taj dan općenito ne osjećate dobro.

Po završetku svih 6 Purification Rings stupnjeva izdajem vam diplomu koja potvrđuje vaš status facilitatora za ovaj program i registriram vas pri Lightarian Institutu u njihovoj centralnoj bazi svih facilitatora, temeljem čega smijete inicirati druge po uvjetima i pravilima Instituta ako osjetite poziv da se time bavite. Diplomu vam šaljem e-mailom u pdf formatu, pri čemu možete odabrati jezik na kojem želite da vam ju napišem (engleski ili hrvatski).

Cijena programa iznosi 2.700,00 kn i uključuje:

 • originalni priručnik na engleskom jeziku u elektronskom obliku,
 • 6 Purification Rings inicijacija na daljinu,
 • detaljne povratne informacije o svakoj inicijaciji sa svim kanaliranim porukama koje dobijem za vas,
 • trajnu registraciju pri Lightarian Institutu,
 • diplomu i
 • moju e-mail podršku za vrijeme i nakon završetka programa.

Priručnik je tiskan na engleskom jeziku i za njegovo razumijevanje nije potrebno napredno znanje jezika. Kad primite priručnik uzmite si nekoliko dana da ga samostalno i detaljno proučite, pitajte me sve što vam nije jasno i kontaktirajte me da dogovorimo termin za prvu inicijaciju.

Način plaćanja: 6 rata (6 x 450 kn)

Uplate se vrše temeljem ponude koju vam šaljem e-mailom. Plaćanje se može izvršiti putem internet bankarstva ili opće uplatnice u svim poslovnicama banaka, FINA-e ili Hrvatske pošte.

Lightarian Purification Rings™ je zaštićeno ime Lightarian Instituta za globalnu transformaciju svijesti. Više o ovom programu možete pročitati na stranicama Instituta pa kliknite ovdje.

Iz osobnog iskustva, nekoliko inicijacija sam kompletno prespavala jer je energija bila toliko visoka da me je odmah prebacila u delta moždane valove dubokog sna. Sjećam se da sam tijekom zadnje inicijacije (kreiranje kroz zvuk) odjednom glasno zapjevala Skyfall od Adele i nastavila ju pjevati cijeli dan! Ovaj program sam odabrala intuitivno i čim sam krenula primijetila sam hrpu neobičnih promjena u svom životu. Na površinu su izašla neka moja temeljna ograničavajuća uvjerenja koja su me doslovno šokirala budući da su bila tako suptilno prikrivena. Također je zanimljivo da je netom nakon završetka programa moje tijelo krenulo izbacivati Epstein-Bar virus za kojeg nisam ni znala da ga imam jer nikad nisam imala mononukleozu. Virus je jednostavno krenuo odumirati i izlaziti iz mog tijela u narednih nekoliko mjeseci, pri čemu sam si dodatno pomagala alternativnim, biljnim i vitaminskim pripravcima. U tom periodu mi se također otvorio jedan sasvim novi modalitet rada s anđeoskim energijama s kojima sam i prije radila; općenito sam imala navalu kreativnih ideja i energiju da sve realiziram do kraja!

Sa serafinima nisam odmah krenula komunicirati na svjesnom nivou, trebalo mi je dobrih godinu dana da ih prepoznam na razini duše i krenem u dublji terapeutski rad s njima. To se desilo tijekom poprilično bolnog iskustva prisjećanja mog prošlog života na Atlantidi, u periodu njenog pada, kada su me preplavila živa sjećanja, strahovi i uvidi o zavjetima koje sam tad dala. U tim trenucima, spajala sam se s energijama Atlantide kako bih iscijelila cijelo to iskustvo. Među brojnim duhovnim pomagačima iz te dimenzije, dominantni pomagači koje sam odmah prepoznala bili su serafini. Tad se zapravo desilo pravo prepoznavanje na razini duše! Tad sam ujedno i saznala da su serafini bili utjelovljeni za vrijeme Atlantide te da se nakon njenog pada više nisu vraćali na Zemlju sve do 2012. kada se frekvencija Zemlje počela ubrzano povećavati.

Menu