Lightarian programi

Lightarian Institut za globalnu transformaciju svijesti nudi brojne, svjetski renomirane programe za duhovni razvoj, napredno iscjeljivanje i evoluciju svijesti. Velika prednost ovih programa je što su podjednako namijenjeni običnim ljudima zainteresiranim za ubrzani osobni i duhovni razvoj, kao i energetskim i duhovnim terapeutima koji intuitivno osjećaju da im je potrebno snažnije ubrzanje.

Programi su usmjereni na pet glavnih područja duhovnog razvoja (samoosnaživanje, čišćenje, iscjeljivanje, aktivacije i manifestacije) kojima se izrazito podiže osobna vibracija i razina svijesti, kao i umijeće življenja bezuvjetne ljubavi u svakodnevnom životu.

Institut su osnovali Jeannine Marie i Christopher Jelm, energetski terapeuti s dugogodišnjim iskustvom u radu s anđeoskim svijetom. Jeannine je razvila Lightarian™ Reiki, novi sustav reikija izuzetno visoke frekvencije, kojeg joj je kanalirao uzašli majstor Buda kao podršku za novo doba i energetske promjene na Zemlji nakon 2012. godine. Institut sada vodi Peggy Zeramby koja je sudjelovala u njegovom radu od samog osnutka 1997. godine.

Lightarian Institut vodi centralnu bazu koja broji na tisuće registriranih učitelja/facilitatora u 60 zemalja diljem svijeta, pri čemu se službeni priručnici za sve programe tiskaju na engleskom i 11 drugih jezika. Službeni prijevod na hrvatski jezik je u tijeku. Više o Lightarian Institutu možete pročitati na njihovim stranicama pa kliknite ovdje.

Kreativni centar Dea nudi tri međunarodno certificirana programa: Lightarian AngelLinks™ (program za početnike), Lightarian Purification Rings™ (napredni program) i Lightarian Reiki (program naprednog energetskog iscjeljivanja za reiki majstore).

Svi programi se službeno izvode po principu prethodnog samostalnog rada tijekom kojeg učenik detaljno prouči priručnik te kontaktira učitelja u slučaju bilo kakvih pitanja. Nakon toga učitelj radi inicijaciju/energetsko usklađivanje kojom se uspostavlja trajna energetska veza učenika s pojedinom anđeoskom energijom.

Menu