Lightarian AngelLinks™

Foto: Pixabay.com

Lightarian AngelLinks™ je program kojim se uspostavljaju snažne i trajne energetske veze s anđelima koji nas podržavaju u ubrzanom osobnom i duhovnom razvoju. Anđeoski tim iz snova čini serafina Rose Aura i četiri arhanđela – Mihael, Uriel, Rafael i Gabrijel!

AngelLinks™ je namijenjen svima – početnicima, običnim ljudima, duhovnim i energetskim terapeutima, svima onima koji intuitivno osjećaju da im ovaj program može pomoći ili da ih jako vuče. Prethodno iskustvo i znanje o energijama nije potrebno.

Program se temelji na principu prethodnog samostalnog rada tijekom kojeg učenik detaljno prouči priručnik te kontaktira učitelja u slučaju bilo kakvih pitanja. Nakon toga učitelj radi inicijaciju/energetsko usklađivanje kojom se uspostavlja trajna energetska veza učenika s pojedinom anđeoskom energijom.

Osnovne dobrobiti ovog programa su aktivacija i integracija pet čistih anđeoskih kvaliteta u našem svakodnevnom životu:

 • bezuvjetna ljubav
 • neosuđivanje
 • ljepota
 • hrabrost 
 • radost

Integracija ovih kvaliteta je proces koji se ne događa preko noći i u kojem svatko napreduje svojim tempom. Pri tome je najvažnija naša iskrena želja, namjera, predanost procesu i povjerenje u život koji nam kroz različite situacije i odnose koje imamo nudi brojne prilike da ove kvalitete integriramo na svim razinama.

Stoga ovaj anđeoski tim ostaje i dalje raditi s vama u vašoj eteričkoj pozadini kao vaši osobni duhovni vodiči i trajna podrška u procesu integracije i istinskog življenja ovih vrlina. Njihovu pomoć i vodstvo možete uvijek zatražiti putem najobičnije molbe za pomoć, kroz meditaciju ili na bilo koji drugi način koji će vama biti najprirodniji.

Dodatne dobrobiti ovog programa su poticanje i osnaživanje naših urođenih sposobnosti i duhovnih darova:

 • Serafina Rose Aura ~ ljubav prema sebi, sposobnost primanja i davanja ljubavi  
 • Arhanđeo Mihael ~ duhovni darovi i vanosjetilna percepcija
 • Arhanđeo Uriel ~ kreativnost, inspirativne ideje, balans muškog i ženskog principa    
 • Arhanđeo Rafael ~ unutarnje vodstvo i unutarnji iscjelitelj
 • Arhanđeo Gabrijel ~ intuicija, unutarnja mudrost, jasna komunikacija sa samim sobom i drugima

Sve inicijacije su predivne, izuzetno moćne i zaista podižu našu razinu svijesti i osobnu vibraciju! Iz mog osobnog i učiteljskog iskustva, najbolje se pokazalo ostaviti razmak od nekoliko dana između pojedinih inicijacija kako biste maksimalno uživali u svakoj inicijaciji i njenim trenutnim efektima koje ćete osjećati i narednih nekoliko tjedana u vidu visoke vibracije, radosti i blaženstva! Na taj način ujedno imate dovoljno vremena upoznati se sa svakom od ovih divnih anđeoskih energija ponaosob.

AngelLink veze su jako fino energetski ugođene, izuzetno visoke vibracije i trajne u svojoj naravi. Svaka inicijacija uspostavlja novu, vrlo posebnu vezu unutar vaših energetskih polja koja vama i ovim anđeoskim bićima omogućava da dalje efikasnije radite zajedno na integraciji ovih pet anđeoskih kvaliteta u vašem svakodnevnom životu.

Serafina Rose Aura dolazi iz najviše razine anđeoskog carstva, carstva serafina, kako bi u nama aktivirala i proširila anđeosku kvalitetu najčišće bezuvjetne ljubavi koja nam je potrebna kako bismo počeli bezuvjetno voljeti sami sebe, a potom i sve druge ljude!

Putem ove inicijacije, ova predivna serafina će eterički postaviti u vašu srčanu čakru anđeoski plamen bezuvjetne ljubavi koji će potpuno zračiti kroz sva vaša energetska polja i poput valova se širiti u sva područja vašeg života.

Nakon inicijacije Rose Aura će nastaviti raditi u vašoj eteričkoj pozadini kao vaš osobni anđeoski vodič i trajna podrška u osnaživanju vaše sposobnosti primanja i davanja ljubavi, a naročito u procesu integracije i širenja bezuvjetne ljubavi prema samom sebi, drugima i svemu što postoji.

Ova inicijacija se uvijek radi prva jer nas energetski priprema i otvara naše srce za naredne inicijacije s arhanđelima. Redoslijed drugih inicijacija nije zadan, stoga ga možete odabrati sami ili se jednostavno prepustiti mom intuitivnom odabiru.

Arhanđeo Mihael nas dolazi podržati u stvaranju anđeoske kvalitete neosuđivanja u našem svakodnevnom životu kako bismo se oslobodili tereta osuđivanja i krenuli živjeti otvorena srca koje ne osuđuje i prosuđuje samog sebe, kao ni druge ljude.

Mihael će vrlo rado pomoći svima onima koji su na razini duše odlučili aktivirati svoje duhovne darove u ovom životu. Radit će na otvaranju, a nakon inicijacije i na osnaživanju vaših duhovnih talenata koje ste odlučili razviti u ovom životu, bilo da se radi o kanaliranju, telepatiji, telepatskoj komunikaciji s dušama preminulih ili nekom drugom obliku korištenja vanosjetilne percepcije.

Nakon inicijacije Mihael će nastaviti raditi u vašoj eteričkoj pozadini kao vaš osobni vodič i trajna podrška u procesu integracije neosuđivanja u vašem svakodnevnom životu, kao i u osnaživanju vaših duhovnih talenata.

Arhanđeo Uriel nas dolazi podržati u stvaranju i iskustvu anđeoske ljepote u našem svakodnevnom životu! Pomaže nam da jasnije vidimo postojeću ljepotu unutar nas i oko nas kako bismo ju mogli proširiti i kreativno izraziti svijetu!

Putem ove inicijacije, arhanđeo Uriel osnažuje vašu „žensku stranu ljepote“ kroz pojačani osjećaj otvorenosti, prihvaćanja, strpljenja i zahvalnosti na svoj ljepoti koja se krije u vama i vašem životu. Također osnažuje vašu “mušku stranu ljepote” kroz aktivno poticanje vaših talenata za kreativno izražavanje.

Nakon inicijacije Uriel će nastaviti raditi u vašoj eteričkoj pozadini kao vaš osobni vodič i trajna podrška u procesu integracije i širenja vašeg osjećaja ljepote, zahvalnosti i kreativnosti te poticanju vaših inspirativnih ideja za umjetnički izražaj u različitim oblicima, ovisno o vašim prirodnim sklonostima i željama.

Arhanđeo Rafael nas dolazi podržati s anđeoskom hrabrošću i božanskim iscjeljivanjem! Pomagat će vam u hrabrijem kretanju kroz život i osvjetljavanju vašeg puta u budućnost. Putem ove inicijacije, moći ćete efikasnije savladavati svoje životne izazove i prepreke te jasnije vidjeti prilike, mogućnosti i duhovne nagrade na vašem putu.

Rafael je inače poznat kao božanski iscjelitelj i podržat će vas da otkrijete božanskog iscjelitelja u vama. Svatko od nas ima urođenu moć iscjeljivanja koja se aktivira kada smo za to spremni.

Nakon inicijacije Rafael će nastaviti raditi u vašoj eteričkoj pozadini kao vaš osobni vodič i trajna podrška u procesu vašeg osobnog iscjeljivanja i svim pitanjima hrabrosti.

Arhanđeo Gabrijel nas uči kako da sami odvojimo dovoljno vremena da prepoznamo i doživimo postojeće radosti kojima naš život obiluje te kako da manifestiramo nove i uzbudljive razine radosti u našem svakodnevnom životu! Njegov fokus je apsolutno na radosti i komunikaciji!

Gabrijel je inače poznat kao veliki komunikator za Božansko, arhanđeo koji prenosi poruke Bogu/Izvoru/Stvoritelju. Inicijacijom nam stoga najviše pomaže u našoj komunikaciji sa samim sobom kako bismo se lakše povezali sa svojom intuicijom i sami pristupili svojoj beskrajnoj unutarnjoj mudrosti i znanju! Također će vam pružiti praktičnu podršku u jasnijoj i efikasnijoj komunikaciji s vanjskim svijetom.

Nakon inicijacije Gabrijel će nastaviti raditi u vašoj eteričkoj pozadini kao vaš osobni vodič i trajna podrška u procesu integracije i širenja vašeg osjećaja unutarnje radosti, kao i u osnaživanju vaših sposobnosti unutarnje i vanjske komunikacije.

Svaka inicijacija traje oko 30 minuta, no odvojite barem sat vremena kako biste maksimalno uživali. Senzacije za vrijeme inicijacija su jako individualne; većina osjeti izuzetno ugodnu, opuštajuću ili snažniju energiju u tijelu, neki utonu u duboki san, dok ljudi sa snažno razvijenom vanosjetilnom percepcijom osjete, čuju ili vide većinu onog što i sama doživim dok vodim inicijaciju. Inicijacije se ne rade ako ste bolesni, virozni ili se taj dan općenito ne osjećate dobro.

Po završetku ovih 5 AngelLinks inicijacija izdajem vam diplomu koja potvrđuje vaš status facilitatora za ovaj program i registriram vas pri Lightarian Institutu u njihovoj centralnoj bazi svih facilitatora, temeljem čega smijete inicirati druge po uvjetima i pravilima Instituta ako osjetite poziv da se time bavite. Diplomu vam šaljem e-mailom u pdf formatu, pri čemu možete odabrati jezik na kojem želite da vam ju napišem (engleski ili hrvatski).

Cijena programa iznosi 1.950,00 kn i uključuje:

 • originalni priručnik na engleskom jeziku u elektronskom obliku,
 • 5 AngelLinks inicijacija na daljinu,
 • detaljne povratne informacije o svakoj inicijaciji sa svim kanaliranim porukama koje dobijem za vas,
 • trajnu registraciju pri Lightarian Institutu,
 • diplomu i
 • moju e-mail podršku za vrijeme i nakon završetka programa.

Priručnik je tiskan na engleskom jeziku i za njegovo razumijevanje nije potrebno napredno znanje jezika. Kad primite priručnik uzmite si nekoliko dana da ga samostalno i detaljno proučite, pitajte me sve što vam nije jasno i kontaktirajte me da dogovorimo termine za inicijacije.

Način plaćanja: 1 rata (1 x 1.950 kn) ili 2 rate (2 x 975 kn) 

Plaćanje u 2 rate je moguće ako inicijacije želite rasporediti na mjesec i pol dana. Uplate se vrše temeljem ponude koju vam šaljem e-mailom. Plaćanje se može izvršiti putem internet bankarstva ili opće uplatnice u svim poslovnicama banaka, FINA-e ili Hrvatske pošte.

Lightarian AngelLinks™ je zaštićeno ime Lightarian Instituta za globalnu transformaciju svijesti. Više o ovom programu možete pročitati na stranicama Lightarian Instituta pa kliknite ovdje.

Menu