Izjava o ograničenju odgovornosti

Energetski tretmani Kreativnog centra Dea spadaju u energoterapijske djelatnosti i nisu zamjena za konvencionalno medicinsko liječenje, liječničke savjete, protokole, lijekove i upute kojih se trebate pridržavati. Tretmani su komplementarna energetska podrška, odnosno nadopuna konvencionalnom liječenju propisanom od strane vašeg liječnika, kao i nadopuna svim ostalim metodama holističkog liječenja.

Sve informacije, savjeti i preporuke objavljene na internetskim stranicama i podstranicama domene www.kreativnicentardea.hr ili dane u izravnoj komunikaciji s klijentima vezano uz energetske tretmane, duhovne programe, tečajeve i radionice Kreativnog centra Dea, isključivo su informativnog karaktera i energetske prirode budući da su naprijed navedene usluge usmjerene ka uspostavljanju energetske ravnoteže na fizičkoj, mentalnoj, emocionalnoj i duhovnoj razini.

Na fizičkoj razini, energetskim tretmanima Kreativnog centra Dea potiče se jačanje imuniteta i osnaživanje prirodne sposobnosti organizma za regeneracijom i samoiscjeljenjem. S obzirom na to da se svaki organizam iscjeljuje samostalno i sukladno svojim prirodnim sposobnostima, Kreativni centar Dea nije u mogućnosti davati nikakve garancije za krajnji rezultat tretmana.

Na mentalnoj, emocionalnoj i duhovnoj razini energetski tretmani, meditacije, energetska usklađivanja/inicijacije, duhovni programi, tečajevi i radionice Kreativnog centra Dea omogućuju duboke spoznaje i uvide o nama samima, našim odnosima s drugim ljudima i našim trenutnim životnim izazovima; osvještavanje negativnih misaonih i emotivnih obrazaca (podsvjesnih uvjerenja i emocija); emocionalno i mentalno čišćenje/otpuštanje emocija i misli koje nam više ne služe, kao i promjenu pogleda na stvarnost u kojoj živimo.

Sve ove promjene, spoznaje i uvidi izrazito pozitivno utječu na poboljšanje kvalitete našeg života jer podižu našu osobnu vibraciju i razinu svijesti, no svatko na njih može drukčije reagirati ovisno o individualnom senzibilitetu. Kreativni centar Dea ne snosi odgovornost ni za kakve promjene koje gore navedene energetske i duhovne usluge eventualno mogu izazvati u cjelokupnom psihofizičkom stanju klijenta, kao ni za eventualne emocionalne, mentalne, duhovne i psihofizičke reakcije koje klijent može imati na naprijed navedene usluge.

Kreativni centar Dea ne radi sa psihički oboljelim osobama budući da nam nije poznato kako iste mogu reagirati na energetske tretmane, meditacije, energetska usklađivanja/inicijacije, duhovne programe, tečajeve i radionice. Ukoliko bolujete od određene psihičke bolesti ili poremećaja, a o tome nas ne obavijestite prilikom narudžbe bilo koje usluge Kreativnog centra Dea, radite to isključivo na vlastitu odgovornost za vaše psihofizičko zdravlje.

Menu