“I see you. I accept you. I honour you.
I don’t judge you. I don’t define you. I don’t label you.” ~ Lilith

Na razini duše svi smo isti. Samo ovdje se dijelimo, cijepamo, prosuđujemo i osuđujemo lijepeći si etikete i trpajući se u raznorazne ladice. Samo ovdje se sramimo, skrivamo i izdajemo sami sebe ranjavajući se na najjače. Kada bismo istinski razumjeli i prisvojili sve što osuđujemo, vidjeli bismo da smo i ovdje svi zapravo isti. Da nema razlike između mene i tebe, neba i zemlje. Kada bismo odbacili dualnost, vidjeli bismo da je ona bila samo iluzija, moćna iluzija u koju smo slijepo vjerovali.

Kada bismo odbacili dualnost, gledali bismo sebe očima duše.

Jeste li spremni?

Ovo je proces. Znači, trajat će. Nekome će biti manje, nekome više intenzivan i/ili bolan. Ali, u tome vas u narednim mjesecima podržavamo Lilith i ja. Lilith, izvorna ženska energija koja nam pomaže da jasno vidimo, razumijemo i prisvojimo svaki dio sebe. Svu svoju osobnost i specifičnost ovdje na zemlji. Sve svoje odluke, postupke, izbore. S dubokim razumijevanjem i poštovanjem.

Proces se pokreće samom vašom odlukom da se prijavite za njega, a nas dvije ćemo vas konkretno energetski podržavati sva četiri dana u kasnim večernjim satima. Ovo nisu klasični energetski tretmani, već radionica svijesti koja uključuje 4 energetske transmisije izvorne ženske energije Lilith za koje se ne trebate posebno pripremati. Sve se radi energetski, na daljinu.

ENERGETSKA RAZMJENA ~ 350 kn
TRAJANJE RADIONICE: 21.05.2020. – 24.05.2020. (4 dana)

Prijave: dea@kreativnicentardea.hr
www.kreativnicentardea.hr

Radionicu vodi Afrodita Mikić Marković, strastvena terapeutkinja za dušu i voditeljica Kreativnog centra Dea. Majstorica je i učiteljica Usui Reikija i Lightarian™ Reikija, voditeljica programa Lightarian Instituta za globalnu transformaciju svijesti, ThetaHealing® praktičarka i intuitivni medij.

Grlim,
Dea

Menu