Nema odmora za one gladne istinske slobode života iz jaja. Ni odmora ni kompromisa. Idemo dalje. Provokativno, direktno, jasno i glasno. 

“I see you. I accept you. I honour you.
I don’t judge you. I don’t define you. I don’t label you.” ~ Lilith

Na razini duše svi smo isti. Samo ovdje se dijelimo, cijepamo, prosuđujemo i osuđujemo lijepeći si etikete i trpajući se u raznorazne ladice. Samo ovdje se sramimo, skrivamo i izdajemo sami sebe ranjavajući se na najjače. Kada bismo istinski razumjeli i prisvojili sve što osuđujemo, vidjeli bismo da smo i ovdje svi zapravo isti. Da nema razlike između mene i tebe, neba i zemlje. Kada bismo odbacili dualnost, vidjeli bismo da je ona bila samo iluzija, moćna iluzija u koju smo slijepo vjerovali.

Kada bismo odbacili dualnost, gledali bismo sebe očima duše.

Jeste li spremni?

Ovo je proces. Znači, trajat će. Nekome će biti manje, nekome više intenzivan i/ili bolan. Ali, u tome vas u narednim mjesecima podržavamo Lilith i ja. Lilith, izvorna ženska energija koja nam pomaže da jasno vidimo, razumijemo i prisvojimo svaki dio sebe. Svu svoju osobnost i specifičnost ovdje na zemlji. Sve svoje odluke, postupke, izbore. S dubokim razumijevanjem i poštovanjem.

Proces se pokreće samom vašom odlukom da se prijavite za njega, a nas dvije ćemo vas konkretno energetski podržavati sva četiri dana. Ovo nisu klasični energetski tretmani, već radionica svijesti koja uključuje 4 energetske transmisije izvorne ženske energije Lilith za koje se ne trebate posebno pripremati. Transmisije će biti tijekom dana, a energije će vas podržavati još 2-3 dana nakon završetka radionice. Sve se radi energetski, na daljinu. Transmisijama se možete i sami priključiti, upute ćete dobiti e-mailom.

ENERGETSKA RAZMJENA ~ 450 kn
TRAJANJE RADIONICE: 26.06.2020. – 29.06.2020. (4 dana)

Prijave: dea@kreativnicentardea.hr
www.kreativnicentardea.hr

Radionicu vodi Afrodita Mikić Marković, terapeut za dušu i vodič za Jednost i Ja Jesam. Majstorica je i učiteljica Usui Reikija i Lightarian™ Reikija, voditeljica programa Lightarian Instituta za globalnu transformaciju svijesti, ThetaHealing® praktičarka i intuitivni medij.

Grlim,
Dea

Menu