“I see you. I accept you. I honour you. – I don’t judge you. I don’t define you. I don’t label you.” ~ Lilith

Na razini duše svi smo isti. Samo ovdje se dijelimo, cijepamo, prosuđujemo i osuđujemo lijepeći si etikete i trpajući se u raznorazne ladice. Samo ovdje se sramimo, skrivamo i izdajemo sami sebe ranjavajući se na najjače.

Kada bismo istinski razumjeli i prisvojili sve što osuđujemo, vidjeli bismo da smo i ovdje svi zapravo isti. Da nema razlike između mene i tebe, neba i zemlje.

Kada bismo prozreli dualnost, vidjeli bismo sebe očima duše. Jedinstvene, unikatne, neponovljive. Jer ovdje na zemlji Ti moraš biti Ti, a Ja moram biti Ja, bez obzira što smo svi u srži isti.

Svrha radionice je kristalno jasno vidjeti, razumjeti i prisvojiti svaki dio sebe. Svu svoju osobnost i specifičnost ovdje na zemlji. Sve svoje odluke, postupke, izbore. S dubokim razumijevanjem i poštovanjem. U konačnici, otkriti “triggere” i mehanizme koji nas uvlače u priču dualnosti i začaranog kruga autodestrukcije. Naučiti ih detektirati i prozreti.

Ovo je proces. Znači, trajat će. Nekome će biti više, nekome manje intenzivan i/ili bolan jer će se um opirati novim konceptima. Proces se pokreće samom vašom odlukom da se prijavite za njega.

Radionica uključuje 3 transmisije izvorne ženske energije za koje se ne trebate posebno pripremati. Transmisije će biti tijekom dana, a energije će vas podržavati još naredna 2-3 dana nakon završetka radionice. Sve se radi energetski, na daljinu.

ENERGETSKA RAZMJENA ~ 400 kn
TRAJANJE RADIONICE: 24.03.2022. – 26.03.2022. (3 dana)

Prijave: dea@kreativnicentardea.hr

Radionicu vodi Afrodita Mikić Marković, vodič za Jednost i Ja Jesam. Majstorica je i učiteljica Usui Reikija i Lightarian™ Reikija, voditeljica programa Lightarian Instituta za globalnu transformaciju svijesti, ThetaHealing® praktičarka i intuitivni medij.

Više o ovoj vrsti radionice: http://kreativnicentardea.hr/radionica-u-kojoj-se-nista-ne-dogada/

Grlim,
Dea

Menu