“I see you. I accept you. I honour you. I don’t judge you. I don’t define you. I don’t label you.” ~ Lilith

Na razini duše svi smo isti. Samo ovdje se dijelimo, cijepamo, prosuđujemo i osuđujemo lijepeći si etikete i trpajući se u raznorazne ladice. Samo ovdje se sramimo, skrivamo i izdajemo sami sebe ranjavajući se na najjače.

Kada bismo istinski razumjeli i prisvojili sve što osuđujemo, vidjeli bismo da smo i ovdje svi zapravo isti. Da nema razlike između mene i tebe, neba i zemlje.

Kada bismo odbacili dualnost, vidjeli bismo sebe očima duše. Jedinstvene, unikatne, neponovljive.

Jer ovdje na zemlji Ti moraš biti Ti, a Ja moram biti Ja, bez obzira što smo svi u srži isti.

Jeste li spremni?

Ovo je proces. Znači, trajat će. Nekome će biti manje, nekome više intenzivan i/ili bolan jer će se um opirati novim konceptima. U tome vas u narednim mjesecima podržavamo Lilith i ja. Lilith, izvorna ženska energija koja nam pomaže da jasno vidimo, razumijemo i prisvojimo svaki dio sebe. Svu svoju osobnost i specifičnost ovdje na zemlji. Sve svoje odluke, postupke, izbore. S dubokim razumijevanjem i poštovanjem.

Proces se pokreće samom vašom odlukom da se prijavite za njega.

Ovo nisu klasični energetski tretmani, već radionica svijesti koja uključuje 3 energetske transmisije izvorne ženske energije za koje se ne trebate posebno pripremati. Transmisije će biti tijekom dana, a energije će vas podržavati još naredna 2-3 dana nakon završetka radionice. Sve se radi energetski, na daljinu.

ENERGETSKA RAZMJENA ~ 400 kn
TRAJANJE RADIONICE: 15.09.2021. – 17.09.2021. (3 dana)

Prijave: dea@kreativnicentardea.hr

Radionicu vodi Afrodita Mikić Marković, vodič za Jednost i Ja Jesam. Majstorica je i učiteljica Usui Reikija i Lightarian™ Reikija, voditeljica programa Lightarian Instituta za globalnu transformaciju svijesti, ThetaHealing® praktičarka i intuitivni medij.

Više o ovoj vrsti radionice: http://kreativnicentardea.hr/radionica-u-kojoj-se-nista-ne-dogada/

Grlim,
Dea

Menu