Grupni reiki tretmani na daljinu 14.05.2018.-17.05.2018.

Pridružite mi se u visokoj vibraciji bezuvjetne ljubavi koju ćemo primati u četverodnevnoj seriji reiki tretmana na daljinu od 14.05. (ponedjeljak) do 17.05. (četvrtak), svaku večer od 21:30 – 22.15!

Serija je posvećena OTVARANJU SRCA ZA LJUBAV – bezuvjetnu ljubav za kojom svi žudimo! Uz ovu primarnu namjeru, reiki će raditi holistički na svim razinama te će svatko od nas dobiti ono što mu u ovom trenutku najviše treba.

Radit ću s Lightarian Reikijem, anđeoskim reikijem koji je jedinstven u svijetu i kojeg osobno koristim jer me njegova prekrasna energija bezuvjetne ljubavi svaki put iznova oduševljava!

Tretmani djeluju duboko iscjeljujuće i osnažujuće na fizičkoj, mentalnoj, emocionalnoj i duhovnoj razini uzimajući u obzir cjelovitost našeg bića, a ne samo pojedinačne simptome. Izuzetno podižu našu osobnu vibraciju i dovode naše tijelo, duh i um u savršenu ravnotežu.

Više o reiki tretmanima, njihovom djelovanju i brojnim blagodatima možete pročitati ovdje, s napomenom da se ovi tretmani neće pozivati, već ću ih raditi u gore navedeno vrijeme za cijelu grupu. Tretmani se rade u slijedu, dan za danom, kako bismo održali kontinuitet i postigli optimalne rezultate.

Ukoliko nekome ova 4 tretmana ne budu dovoljna, možemo nastaviti dalje individualno s reiki lopticama koje ćete sami pozivati prema mojoj uputi. Osim što su vrlo pristupačne po cijeni, reiki loptice su maksimalno prilagođene brzom ritmu života jer ih sami pozivate u bilo koje doba dana kada vama najviše odgovara. Klijenti ih obožavaju!

Pridružite nam se!

Prijave: dea@kreativnicentardea.hr
Cijena: 300 kn ili 42 Eur za uplate iz inozemstva (cijena za sva 4 tretmana)
Plaćanje: Najkasnije do 11.05.2018. (petak) po zaprimljenoj ponudi. Plaćanje se može izvršiti putem internet bankarstva ili opće uplatnice u svim poslovnicama banaka, FINA-e ili Hrvatske pošte.

Zagrljaj,

Afrodita

 

, , ,
Previous Post
Povratni dojmovi za “Otvaram svoje srce za ljubav”
Next Post
Angel Bliss grupni tretmani s anđelima 04.06.-05.06.-06.06.2018.
Menu