Fly High – svibanj 2019.

Nije problem postići visoku vibraciju. Problem je zadržati ju. Nakon tretmana ljudi obično polete, dobiju super ideje, vjeru u sebe, započnu nove projekte, no s vremenom opet energetski padnu.

Zašto padamo?

Sumnja u sebe, strah, umor, stres itd. itd. Lista je duga. A samo je jedna stvar dovoljna da nam znatno spusti vibraciju i izbaci nas iz sadašnjeg trenutka.

Čim iskočimo iz sadašnjeg trenutka nepovratno uskačemo u područje uma. I eto nas ponovo u začaranom krugu sumnje, straha i svega ostalog.

Jedan korak naprijed, natrag dva. Sve dok ne napravimo zaokret.

Energetska podrška tijekom cijelog mjeseca. Kraći 20-min grupni tretmani na daljinu. Praktično. Jednostavno. Učinkovito. Zaokret. 🙂

Nježne, manje doze, ali u kontinuitetu koji nam pomaže da lakše posložimo svoj život.

Sve će nekako postati lakše. Imat ćete više energije, volje, elana, strpljenja, unutarnjeg mira. Postat ćete blaži i nježniji prema samom sebi. Moći ćete se lakše koncentrirati, fokusirati; stvari će vam nekako postati jasnije u glavi. Osjetit ćete da ste više prisutni, puno više u sada i ovdje, i da u tome uživate. Postat će vam lakše izraziti se, izreći svoju istinu bez straha. A ako se malo bolje zagledate, otkrit ćete da vam oči doslovno sjaje jer se više raduju životu. 🙂

Energiju šaljem cijeloj grupi kasno navečer, pri čemu nije bitno u koje vrijeme jer se za ove tretmane ne trebate pripremati. Energija će ići i kumulativno ćete osjetiti njene dobrobiti.

Polumjesečna opcija je isto moguća, a s njom i krećemo po promotivnoj cijeni u svibnju.

***

POLUMJESEČNI PAKET ZA SVIBANJ – 250 kn
2 tjedna ~ 7 grupnih tretmana (4+3)

TRETMANI PO TJEDNIMA:
20.05., 21.05., 22.05., 23.05. (4 tretmana) + 27.05., 28.05., 29.05. (3 tretmana)

Prijave: dea@kreativnicentardea.hr, +385 (0)99 4844 306

***

Radujem se druženju i zajedničkom letu u svibnju!

Zagrljaj,

Afrodita

Previous Post
Jedno sa svime
Next Post
Pravi smisao energetskih tretmana
Menu