Farewell My Friend

Oproštajna poruka duše i pomoć oko prijelaza na drugi svijet

Kad vidimo da netko od naših bližih napušta ovaj svijet teško nam je rastati se. Jednako tako je i onima koji nas napuštaju, zato najčešće i odlaze dok nismo u njihovoj blizini. No, prije nego što odu duše se žele oprostiti s nama i olakšati nam svoj odlazak. U praksi je to ponekad nemoguće.

Isto tako je s dušama koje su nedavno prešle na drugu stranu bez da su se uspjele oprostiti s nama. I te duše će nam možda željeti prenijeti poruku koja će nam donijeti mir. Ako je u vašem odnosu ostalo nerazriješenih emocija zamjeranja, ljutnje, tuge ili krivnje, možemo napraviti opraštanje i energetsko kidanje veza koje će vas osloboditi tog tereta.

Nekim dušama je ponekad potrebna energetska pomoć oko odlaska i prijelaza na drugi svijet. Netko tko će ih energetski ispratiti, umiriti i podsjetiti da će sve biti dobro jer se vraćaju doma.

Ako se nalazite u jednoj od ovih situacija i osjećate potrebu kontaktirati me, javite se. Intuitivni sam medij od svoje 28. godine. Već gotovo 20 godina pričam s dušama koje odlaze s ovoga svijeta, prenosim njihove poruke obiteljima i energetski im pomažem oko prijelaza.

Duša uvijek nađe način da nas međusobno spoji, ako je to potrebno.

S dušama se spajam energetski na daljinu, intuitivno kada osjetim najbolji trenutak. Nekad je to isti dan kada me kontaktirate, a nekad u roku od nekoliko dana, ovisno o situaciji. Ne brinite. Vrijeme u koje se spojim nikad ne bude ni prerano ni prekasno.

Cijena i plaćanje

Cijena: 450 kn

Plaćanje se može izvršiti putem internet bankarstva ili opće uplatnice u svim poslovnicama banaka, FINA-e ili Hrvatske pošte.

Ovaj dar mi se otvorio nakon smrti dragog prijatelja koji je tragično preminuo na planinarenju. Vidjevši me van sebe od ljutnje na cijeli svijet što je tako naglo i tragično otišao, moj prijatelj me je energetski posjetio dan nakon svog sprovoda. Taj prvi susret s dušom donio mi je duboki mir i spoznaju da duša zaista postoji, da je vječna i da vibrira beskrajnom radošću, ljubavlju i plemenitošću.

Od tada razgovaram s dušama. Svaki put kada mi neka duša prenese poruku za svoje najbliže, ta ista duša snažno dotakne i moj svijet ogromnom milošću, ljubavlju, zahvalnošću, dubokim osjećajem mira i višeg smisla postojanja.

Tu istu energiju, energetsku poruku, duša želi prenijeti i vama.

Menu