Energetsko očitavanje prostora

Foto: Colourbox.com

Želite provjeriti energetsko stanje vašeg stana, kuće, zemljišta ili nekog drugog prostora kojeg namjeravate kupiti, unajmiti ili prodati?

Energetskim očitavanjem ili skeniranjem prostora dobivaju se konkretne informacije o energetskom stanju vašeg prostora, dominantnim energijama, misaonim formama i entitetima koji mogu biti prisutni u njemu.

Ova usluga uključuje i kraće izvješće o zatečenom energetskom stanju prostora s označenim položajem entiteta, misaonih formi i dominantnih energija koje negativno utječu na prostor.

Za energetsko očitavanje prostora potreban mi je tlocrt, točna adresa i prezime osobe na koju glasi prostor. Što je tlocrt detaljniji, preciznije ću na njemu moći označiti položaj zatečenih energetskih pojava. U nedostatku računalno izrađenog tlocrta poslužit će i ručno izrađeni.

Cijena i plaćanje

Energetsko očitavanje stana
150 knusluga na daljinu
  • s izvješćem
Energetsko očitavanje zemljišta
150 knusluga na daljinu
  • s izvješćem

Uslugu je potrebno prethodno naručiti i uplatiti po ponudi koju vam šaljem e-mailom. Plaćanje se može izvršiti putem internet bankarstva ili opće uplatnice u svim poslovnicama banaka, FINA-e ili Hrvatske pošte. S očitavanjem krećem u roku od dan-dva od primitka uplate, ovisno o prvom slobodnom terminu.

Menu