Energetsko čišćenje prostora

Foto: Colourbox.com

Energetsko čišćenje prostora potrebno je gotovo svakom prostoru. U energetski čistim i protočnim prostorima osjeća se lakoća bivanja, kreiranja i međusobnog komuniciranja, što pozitivno utječe na sva područja našeg života.

Blagodati energetskog čišćenja i iscjeljivanja prostora ne osjećaju samo ukućani i djeca koja su inače vrlo osjetljiva na energije, već i kućni ljubimci, drveće, biljke i poljoprivredne kulture koje se uzgajaju u vrtovima ili na poljoprivrednim površinama.

Iskustvo je pokazalo da se značajna regeneracija i rast biljaka, drveća i poljoprivrednih kultura može primijetiti već nakon 2-6 mjeseci od energetskog čišćenja zemljišta. Sve nekretnine i zemljišta koja su bila stavljena na prodaju, a nisu se nikako uspijevala prodati, vrlo brzo su pronašla svog kupca nakon ovakvog čišćenja.

Svaki prostor i zemljište nosi svoj specifičan energetski otisak, odnosno energetski zapis svih svojih prijašnjih i sadašnjih vlasnika, kao i različitih događaja koji su se odvijali na zemljištu u dalekoj i bližoj prošlosti. Energije duboke boli i patnje, mržnje, ljutnje, svađa, kletvi, uroka, smrti, ratova i drugih oblika nasilja ostaju trajno pohranjene na zemljištu i na njemu izgrađenom stambenom ili poslovnom prostoru. Intuitivno ih svi osjećamo kao određenu težinu, neugodu ili hladnoću cijelog prostora ili nekog njegovog specifičnog dijela iz kojeg se instinktivno želimo maknuti. Na tim oku nevidljivim, suptilnim energetskim razinama, u nekim prostorima mogu obitavati različite vrste entiteta čije prisustvo može značajno narušavati kvalitetu našeg života.

Energetskim čišćenjem i iscjeljivanjem prostora brišemo, neutraliziramo i transformiramo sve te teške energetske zapise i misaone forme iz našeg prostora, zatečene entitete šaljemo u svjetlost, čime iz temelja pokrećemo jednu novu i svježu energiju u kojoj se osjećamo ugodno, opušteno i podržano.

Uobičajene metode čišćenja prostora kaduljom, smrekom, tamjanom, sandalovinom, morskom solju, svetim zvukom, svetom vodom ili reiki simbolima korisne su za povremeno pročišćavanje prostora, no ne djeluju na ovako dubokim energetskim razinama.

Energetsko čišćenje se radi za:

  • Stambene prostore
  • Poslovne prostore
  • Zemljišta
  • Poljoprivredne površine
  • Antikni namještaj, predmete i nakit
  • Automobile
  • Kristale

Broj potrebnih tretmana

Broj tretmana ovisi o energetskom stanju i veličini prostora, kao i o težini i broju entiteta koji se mogu nalaziti u njemu. U energetski izrazito teškim prostorima čišćenje se najčešće mora obaviti u više navrata.

Temeljem dosadašnjeg iskustva, za većinu stambenih prostora dovoljan mi je jedan duži tretman u trajanju do 90 min, ukoliko se ne radi o energetski izrazito teškom ili površinski jako velikom prostoru. Dodatni tretmani, ukoliko su potrebni, rade se u trajanju do 60 min.

Za energetsko čišćenje prostora potreban mi je tlocrt koji može biti računalno ili ručno izrađen, točna adresa, ime i prezime osobe na koju glasi prostor.

Tretman uključuje početno energetsko očitavanje/skeniranje prostora, čišćenje i iscjeljivanje, dodatnu provjeru koju napravim dan-dva nakon obavljenog čišćenja, kao i kraće izvješće o zatečenom stanju i rezultatima čišćenja.

Za energetsko čišćenje automobila, kristala, antiknog namještaja, predmeta i nakita dovoljan je jedan kratki tretman. Potrebna mi je fotografija, ime i prezime sadašnjeg vlasnika.

Za daljnje trajno održavanje visoke frekvencije prostora ili zemljišta, nakon energetskog čišćenja preporučam otvaranje i aktivaciju svjetlosnih portala o kojima možete više saznati ovdje.

Moguće je naručiti samo energetsko očitavanje/skeniranje prostora s kraćim izvješćem o energetskom stanju prostora, o čemu možete više saznati ovdje.

Cijena i plaćanje

Energetsko čišćenje prostora
300 kn tretman na daljinu
  • kraći tretman
Energetsko čišćenje automobila, namještaja, nakita i kristala
50 kntretman na daljinu
  • kraći tretman

Uslugu je potrebno prethodno naručiti i uplatiti po ponudi koju vam šaljem e-mailom. Plaćanje se može izvršiti putem internet bankarstva ili opće uplatnice u svim poslovnicama banaka, FINA-e ili Hrvatske pošte. S tretmanom krećem u roku od dan-dva od primitka uplate, ovisno o prvom slobodnom terminu.

Menu