Energetski tretmani za životinje

Foto: Colourbox.com

Životinje izvrsno reagiraju na reiki tretmane i rado ih primaju. Za razliku od ljudi, puno brže se pridignu na noge i oporave. Osim za fizičko iscjeljivanje i osnaživanje, reiki je izuzetno učinkovit za emocionalno iscjeljivanje životinja.

Kao prirodni modalitet energetskog iscjeljivanja reiki se u mnogim inozemnim veterinarskim klinikama koristi kao komplementarna energetska podrška konvencionalnim metodama liječenja.

Uz reiki, u tretmanima koristim theta iscjeljivanje i telepatsku komunikaciju sa životinjama koja mi je prirodno dana. Stoga je svaki tretman jedinstven, intuitivno vođen i maksimalno prilagođen svakoj životinji i konkretnom problemu na kojemu radimo.

Djelovanje reiki tretmana

Na fizičkoj razini reiki potiče jačanje imuniteta i osnažuje prirodnu sposobnost tijela za regeneracijom i samoiscjeljenjem. Reiki značajno poboljšava sve vitalne funkcije organizma (disanje, probava, spavanje). Osim na imunološki sustav, izuzetno blagotvorno djeluje na endokrini, probavni, krvožilni, metabolički, mišićno-koštani, respiratorni i središnji živčani sustav.

U tom smislu, reiki se kod životinja koristi za jačanje imuniteta, brži oporavak nakon ozljeda, lomova, uganuća, operacija i drugih medicinskih zahvata, kao i za ublažavanje akutnih i kroničnih bolova.

Na emocionalnoj razini reiki djeluje izrazito umirujuće i opuštajuće, stoga su tretmani izuzetno korisni za emocionalno iscjeljivanje životinja, naročito emocionalnih trauma, tuge, strahova i agresije kao posljedice ranijeg zlostavljanja ili zanemarivanja. Reiki je energija čiste bezuvjetne ljubavi koja nježno iscjeljuje sve emotivne rane naših ljubimaca.

Svaki tretman uključuje i kraće izvješće u kojem vam javim kako je prošao tretman i što mi je životinja prenijela u telepatskoj komunikaciji. Po prirodi sam jako povezana sa životinjama koje to i same intuitivno osjete čim se energetski povežem s njima. Otvaraju mi se i povjeravaju uzrok svojih emocionalnih problema koji se reflektira na njihovo ponašanje i psihofizičko stanje. S nekim životinjama mogu jako lijepo telepatski komunicirati tijekom tretmana, s nekima ne, ovisno o razini svijesti same životinje.

Trajanje tretmana

Svaki tretman traje 30 minuta, što je sasvim dovoljno za većinu kućnih ljubimaca. Sa životinjama se energetski spajam i radim na daljinu. Potrebno mi je njihovo ime i fotografija.

Broj tretmana

Optimalan broj tretmana je individualan s obzirom da ovisi o zdravstvenom i emocionalnom stanju životinje. Iako se učinak energetskog iscjeljivanja može već lagano osjetiti nakon prvog tretmana, najbolji učinak se postiže kumulativno nakon nekoliko tretmana u slijedu.

Tijekom tretmana mogu osjetiti energetsko i emocionalno stanje životinje i njene reakcije na tretman, temeljem čega mogu procijeniti da li će joj biti potreban sljedeći tretman. Preporuka je da krenemo s dva-tri tretmana pa ćemo po reakcijama i rezultatima vidjeti da li je to dovoljno.

Tretmani se rade u slijedu, dan za danom, kako bismo održali kontinuitet i postigli optimalne rezultate.

Cijena i plaćanje

1 tretman
150 knAnimal Reiki
  • 1x30 min
2 tretmana
300 knAnimal Reiki
  • 2x30 min

Cijena za 3 ili više tretmana u slijedu: 150 kn/tretman

Tretmane je potrebno prethodno naručiti i uplatiti po ponudi koju vam šaljem e-mailom. Plaćanje se može izvršiti putem internet bankarstva ili opće uplatnice u svim poslovnicama banaka, FINA-e ili Hrvatske pošte.

Menu