Angel Bliss

Angel Bliss su čarobni trenuci u kojima se prepuštate visokim energijama arhanđela, uzašlih majstora i vaših osobnih duhovnih vodiča koji vam pomažu da se povežete sa svojom unutarnjom mudrošću, intuicijom, snagom i unutarnjim vodstvom.

Svaki tretman je jedinstven i neponovljiv. Intuitivno je napravljen samo za vas i kanaliran u energetsku lopticu koju sami pozivate kad god vam najviše odgovara, u bilo koje doba dana i iz udobnosti vašeg doma.

Angel Bliss su prvenstveno namijenjeni osobama koje već imaju iskustvo dublje meditacije. Iako ovi tretmani nisu meditacija, iskustvo meditacije je potrebno za dublje razumijevanje tretmana upravo zbog vizualnih i/ili slušnih senzacija koje su uobičajene u meditaciji, a sastavni su dio ovih tretmana.

Osobe koje to iskustvo nemaju svejedno će uživati u predivnim energijama tretmana, ali bez popratnih vizualnih i/ili slušnih senzacija koje omogućavaju dublje razumijevanje tretmana. No, ako vas ovi tretmani zovu, a nemate iskustvo dublje meditacije, poslušajte svoj unutarnji glas i poziv vaše duše na avanturu! Ona će već pronaći najbolji mogući način da vam omogući dublje razumijevanje tretmana, bilo putem snova, simbola ili naknadnih uvida i spoznaja.

Što sve možemo doživjeti i osjetiti tijekom tretmana?

U tretmanima nam anđeli donose energiju bezuvjetne ljubavi, mira, radosti, zahvalnosti i blaženstva koja djeluje duboko iscjeljujuće i osnažujuće na fizičkoj, mentalnoj, emocionalnoj i duhovnoj razini. Donose nam i duboke uvide, osobne poruke, osvještavanje naših nesvjesnih sadržaja, mentalnih i emocionalnih obrazaca koji nam više ne služe, kao i otpuštanje duboko potisnutih emocija koje smo u ovom trenutku spremni otpustiti. Uvidi i spoznaje se mogu dogoditi tijekom tretmana ili u narednim danima, snovima ili trenucima duboke opuštenosti.

Čudesna komponenta tretmana su druženja i putovanja s anđelima u kojima se prisjećamo nekih svojih starih zaboravljenih znanja koja smo u ovom životu odlučili aktivirati na razini duše. Putovanja mogu uključivati naše prošle/paralelne živote i druge dimenzije u kojima smo stjecali neprocjenjivo vrijedna iskustva koja su nam sada iz nekog razloga potrebna. Ne putujemo uvijek, već onda kada nam je to zaista potrebno i kada je to za naše najviše dobro. I uvijek putujemo u lijepa sjećanja, predivne šarolike krajolike i trenutke.

Tretmani mogu aktivirati osjećaje koji su nam u ovom životnom periodu izuzetno bitni, a koje ne možemo sami invocirati, potencirati i manifestirati u svom životu jer su nam potpuno nepoznati (npr. kakav je to osjećaj biti slobodan i letjeti kao ptica, kakav je to osjećaj zaista voljeti sebe, kakav je to osjećaj biti potpuno povezan sa sobom, svojom dušom i cjelokupnom božanskom kreacijom, kakav je to osjećaj biti protočan i teći kao rijeka, kakav je to osjećaj biti čista radost itd.).

U tretmanima može doći do aktivacije energetskih veza s pojedinim arhanđelima i uzašlim majstorima. Nerijetko se tako dogodi da se ovom prilikom prvi put eterički sretnemo s nekim arhanđelom, uzašlim majstorom ili nekim svojim duhovnim vodičem koji će nam u ovom ili narednom životnom periodu biti izuzetno potreban. Nakon aktivacije koja se dogodi putem „običnog“ susreta tijekom tretmana poslije nam se puno lakše povezati s njim ili osjetiti njegovu energiju i podršku.

Cijeli ovaj proces vodi vaša viša svijest s kojom se spajam kako bih pripremila tretman. Vaša viša svijest odlučuje što će se u pojedinom tretmanu raditi s obzirom da samo ona zna plan vaše duše i što je za vaše najviše dobro u ovom trenutku. Ponekad je za naše najviše dobro da se samo prepustimo slapu ove predivne energije i uživamo, a ponekad da doživimo dublja duhovna iskustva i spoznaje. Stoga se možete slobodno opustiti i prepustiti ovom procesu s punim povjerenjem da ćete kroz njega dobiti ono što vam je u ovom trenutku najpotrebnije. Otpustite sva očekivanja kako ga ne biste mentalno blokirali.

S obzirom da su ovo izuzetno visoke energije koje vas odmah prebace u lagano povišeno stanje svijesti, stanje duboko opuštajućih theta moždanih valova, preporučam da svoj tretman iskoristite dok ste još svježi i odmorni kako ne biste odmah zaspali. Ljudi općenito različito reagiraju na visoke anđeoske frekvencije. Nekima su one izuzetno opuštajuće pa odmah utonu u duboki san, dok su drugima izuzetno energizirajuće pa nakon tretmana ne mogu odmah zaspati. Nakon tretmana se uzemljite ako osjetite da ste neuzemljeni. Vizualizirajte da puštate svoje korijene duboko u Majku Zemlju, dobro se najedite ili izađite van u kraću šetnju.

Preporučeni broj tretmana

Broj tretmana je individualan. Nekome je dovoljan jedan tretman. Nekome više jer će osjetiti da se radi o ciklusu kojeg je potrebno završiti. Intuicija i unutarnji osjećaj su ključni kod odabira ovih tretmana jer vaša duša na taj način komunicira s vama.

Trajanje tretmana

Svaki tretman traje 45 minuta, no poželjno je odvojiti 60 minuta kako bi se energije i uvidi u potpunosti integrirali u vašem tijelu i svijesti. Tretmani se rade u slijedu, dan za danom, kako bismo održali kontinuitet i postigli optimalne rezultate.

Kad pripremim tretman e-mailom vam javim koji su vas anđeli došli podržati i u čemu, kao i uputu za pozivanje i primanje tretmana.

Cijena i plaćanje

1 tretman
150 knAngel Bliss
  • 1x45 min
2 tretmana
300 knAngel Bliss
  • 2x45 min

Cijena za 4 ili više tretmana u slijedu: 135 kn/tretman (10% popust)

Tretmane je potrebno prethodno naručiti i uplatiti po ponudi koju vam šaljem e-mailom. Plaćanje se može izvršiti putem internet bankarstva ili opće uplatnice u svim poslovnicama banaka, FINA-e ili Hrvatske pošte.

Menu